Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Caverna Cave vs Cave - Big Box
15.990 Ft
Menny.:db

Caverna Cave vs Cave - Big Box

15.990 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

- Nyelvfüggetlen játék, Angol kiadás

- A játék tartalmazza a Caverna Cave vs Cave alapjátékot és a Caverna: Cave vs Cave – Era II kiegészítőt

- 1-2 játékos részére, 

- 12+ éves kortól

- 20-40 perc átlagos játékidő

- Közepes nehézségű játék (3/5 komplexitás)


Leírás

A kétjátékos Caverna: Cave vs. Cave társasjátékban mindkét játékos csak két törpével és egy kis barlanggal kezdi a játékot egy hegyoldalban. Nyolc forduló alatt kell megdupláznotok a munkaerőtöket, új lakóhelyet kell nyitnotok a hegyben, új épületeket és szobákat kell építenetek, amelyekben lakhattok, és nemesfémek után kell ásnotok.
Részletesebben, minden játékos egy saját játékos táblával kezdi a játékot véletlenszerűen összeállított, képpel lefelé fordított épület/szoba lapkákkal és csak egy mezővel. Néhány lapka képpel felfelé van, ezek a a játék kezdetén megvásárolhatók. Ezenkívül négy akciólapka is képpel felfelé van. Mind a nyolc forduló elején egy-egy új akciólapka kerül felfedésre, majd a játékosok felváltva hajtanak végre akciókat, melyek száma kettőről négyre nő a játék során. Ahogy a játékosok felássák a hegyvidéki játékostáblájukat, új épület- és szobalapkák kerülnek a készletbe; néhány szoba azonnal használható, ha megszerezték, míg másokhoz egy akciólapka használata szükséges. Nyolc forduló után a játékosok összeszámolják az épített épületekért és a begyűjtött aranyért kapott pontjaikat, hogy kiderüljön, ki nyer.
Caverna: Cave vs Cave – Era II játékban a játékosok egy ércben bővelkedő barlangot kezdenek felfedezni. A szamarak segítenek az ércet a felszínre szállítani, hogy vasat önthessenek belőle és fegyvereket kovácsolhassanak - persze azért, hogy megvédjék a barlangot azoktól, akik ártani szeretnének nekik. Gyűjtsd tovább a gabonát, a rostokat és az építőanyagokat, hogy gyarapítsd a vagyonodat. Rövidesen mezőgazdasággal fogtok foglalkozni.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Caverna Cave vs Cave - Big Box
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2022
  • Kiadó:  Lookout Games
  • Nyelv: Angol,
  • Játékszabály nyelve: Angol, 
  • Online elérhető játékszabályok: Angol, 
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu