Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Cleopatra and the Society of Architects - Mini kiegészítők
7.990 Ft
Menny.:db

Cleopatra and the Society of Architects - Mini kiegészítők

7.990 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető termék

 - ANGOL nyelvű kiadás

- Cleopatra and the Society of Architects: Deluxe Edition társasjáték 3. mini kiegészítője. A kiegészítő nem játszható az alapjáték nélkül!

- Az ajánlat az alábbi kiegészítőket tartalmazza: The Cult of Sobek, The Wisdom of Bastet, Architects from Far Away (KS)

- 2-4 játékos részére

- 10+ éves kortól

- 60 perc átlagos játékidő

- Könnyűjáték (2/5 komplexitás)


Leírás

Cleopatra and the Society of Architects társasjáték kiegészítője ami tartalmazza a:  The Cult of Sobek, The Wisdom of Bastet, Architects from Far Away kiegészítőket.
The Cult of Sobek: Sobek, a krokodilisten is nagyon kegyes lehet hozzád, és segíthet megszabadulni a romlottságod egy részétől. Nyilvánvalóan ki kell mutatnod neki a háládat. Hogyan? Fel kell építened egy szobrot a tiszteletére a szentélyedbe. Légy azonban óvatos, mert Sobek nagylelkűsége korlátozott, és csak a leggyorsabb építészek élvezhetik. Szóval ne pazarold az idődet!
The Wisdom of Bastet: Amikor kiválasztasz egy olyan piaci standot, amely 1 vagy több Bastet-kártyát tartalmaz, azonnal vedd el Bastet szobrát, és tedd magad elé. Dobd el a Bastet-kártyát vagy kártyákat, és szerezz 3 szkarabeuszt. Ha a fordulód elején még mindig Bastet van előtted, akkor további 3 szkarabeuszt kapsz. Tartalma:10 Bastet kártya és 1 Bastet-szobor. Megjegyzés: A Bastet kártyák mérete kompatibilis a régi kiadás kártyáival, azonban a hátoldaluk más lesz, ezért javasoljuk, hogy mindet képpel felfelé tartsd a főpakliban.
A Architects from Far Away mini-kiterjesztésben négy vendég építész érkezik Egyiptomba. Galliából, Görögországból, Rómából és Babilonból érkeznek, mindannyian a saját képességeikkel. A játékosok licitálhatnak egy külföldi építész kiválasztására, hogy segítsen nekik Kleopátra palotájának felépítésében; a legmagasabb ajánlatot tevő választhat először, de a legalacsonyabb licitet elérő játékos nem kap tőlük segítséget.
Tartalom: A játékban részt vevő játékosok a következő játékosok közül választhatnak: 4 építészkártya, 2 szabálykártya 
Eredetileg Kickstarter támogatóknak járt csak, de most már önállóan is kapható.

Technikai adatok

  • Megnevezés: Cleopatra and the Society of Architects Expansion (The Cult of Sobek, The Wisdom of Bastet, Architects from Far Away)
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2020
  • Kiadó: Mojito Studios
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • BGG link: LINK
  • KS link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu