Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Crown of Emara
14.990 Ft
Menny.:db

Crown of Emara

14.990 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető termék

- Nyelvfüggetlen játék, ANGOL kiadás, (*Magyar játékszabály letölthető IDE KATTINTVA!)

- 1-4 játékos részére

- 12+ éves kortól

- 45-75 perc átlagos játékidő

- Közepes nehézségű játék (3/5 komplexitás)


Leírás

Szép idők ezek az aprócska Emara királyságában: Thedorius bölcs király uralkodása alatt a háborúk, felkelések és egyéb kellemetlenségek a már a múlté. Thedorius mindig is jobban törődött alattvalói jólétével, mint a hatalommal vagy a gazdagsággal. Ezért csak az a nemes lehet Thedorius utódja és viselheti Emara koronáját, aki képes Emara polgárairól ugyan olyan jól gondoskodni, mint maga Thedorius tette.

Thedorius és tanácsadói a jelöletek képességeit próbára teszik: Aki a fővárosba újonnan érkezett polgárok többségét meg tudja győzni arról, hogy támogassa őt, az lesz Emara leendő királya. Ehhez a játékosoknak ki kell elégíteniük a polgárok igényeit, és - ami a legfontosabb - megfelelő lakhatást kell biztosítaniuk mindenkinek. Ez azt jelenti, hogy a városban az építkezések népszerűsítése lesz a jelöltek egyik fő feladata.

A Crown of Emara ügyesen ötvözi a kártya kijátszást akcióit a munkások mozgatásával kapcsolatos akciókkal, így a játékosok gondosan megtervezhetik a fordulókat. A minden játékos számára elérhető két tanácsos két külön körforgásban mozog, ami megköveteli a játékosoktól, hogy minden lépésüket optimalizálják. Emellett a két pontozási sáv többdimenziós játékstílushoz vezet, mivel csak az alacsonyabb pontszám számít a játék végén és így mindkét sávot egyformán kell előrevinni.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a játék, bővebb cikket találsz róla PC Guru társalgó cikkei közt, Wilson-nak köszönhetően. A cikket az alábbi linken keresztül közvetlenül is eléred: LINK

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Crown of Emara
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2018
  • Kiadó: Pegasus Spiele
  • Nyelv: Angol,
  • Játékszabály nyelve: Angol,
  • Online elérhető játékszabályok: Angol,
  • Dobozméret: 32cm x 23cm x 8cm
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu