Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

 


Fizetési módok

(A számlát minden esetben a megrendelt termékekkel együtt papír alapon küldjük el a Vevőnek. Kérés esetén a számlát elektronikus úton is továbbítjuk!)

 

Online bankkártyás fizetési lehetőség: Barion Smart Gateway, a Vevőt ezzel kapcsolatban nem terheli külön díjtétel!

 

Banki előre utalás: az előre utalás esetében nem terheli a vásárlót plusz költség!

Banki átutalással történő fizetés menete:

 1. Válaszd a "Banki átutalás (előre utalás)" fizetési módot / Előrendelés esetén a "Banki átutalás (előrendelt termék esetén)" fizetési módot , majd a "Tovább az összegzéshez" gombot. A rendelés adatainak ellenőrzése után a "Megrendelem" gombra kattintva elküldöd részünkre megrendelésedet.
 2. Rendelésedet követően (előrendelés esetén a termék beérkezését követően) díjbekérőt küldünk részedre (max. 2 munkanapon belül) a megadott e-mail címre, melyben feltüntetjük az átutaláshoz szükséges adatokat és összeget a tranzakcióhoz! Kérünk, hogy a díjbekérőt minden esetben várd meg, mielőtt bármilyen összeget elutalnál részünkre!
 3. Az átutalást követően, amint az összeg megérkezik számlánkra, értsitést kapsz tőlünk e-mail formájában (max. 2 munkanapon belül). Az értesítést követően összekészítjük és a kiválasztott szállítási módnak megfelelően feladjuk csomagodat.

 

Utánvét:

MPL szállítási szolgáltatások utánvét: A futárszolgálatnál, valamint a csomagátvételi pontokon készpénzes, vagy bankkártyás fizetés lehetséges! A futárszolgálatnál, valamint a csomagátvételi pontokon történő fizetés esetén bruttó 490 Ft utánvét kezelési költséggel egészül ki a szállítási díj!

Foxpost automata utánvét: Csak bankkártyás utánvét fizetés lehetséges a csomagautomatáknál, amely további bruttó 390 Ft utánvét kezelési költséggel jár!

 

Az előrendelések kifizetése előre utalással, vagy utánvéttel történik!

 


 

Szállítási módok és díjak

 

Csomagot kiszállítani csak Magyarországon belül tudunk! Amennyiben külföldről, külföldi telefonszámmal szeretnél rendelni tőlünk (magyarországi átvételi pontra, vagy címre). Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön!

A szállítás díja sávosan került kialakításra, amely a kosárban található termékek árának összegétől függően változik! A raktáron lévő, valamint az előrendelhető termékek szállítási díjainak számítása eltér!

Figyelem! 35.000 forint felett a raktáron lévő termékek rendelése esetén a szállítás ingyenes !

 

MPL futárszolgálat általi Házhozszállítás / PostaPontra történő szállítás / Postán maradó szállítási szolgáltatás:

A Magyar Posta Logisztika, mint szállítást végző partnerünk, a Magyarországi csomagszállítás egyik legnyagobb képviselője. 

Az MPL többféle csomagszállítási módot biztosít ügyfelei részére, így a webshopunkban is elérjető az MPL legtöbb szolgáltatási formája.

Házhozszállítás választása esetén közvetlenül, az általad megadott, bármely magyarországi címre kerül kiszállításra a csomag. A csomagot hétköznaponként 8:00-17:00 óra között szállítják ki a megadott címre. A kézbesítéssel maximum 2 alkalommal próbálkozik a futárszolgálat. Sikertelen kézbesítés esetén a csomagok a kiszállítási cím körzetébe tartozó Postán vehetőek át, de erről az MPL értesítést küld a címzett részére!

PostaPont választása esetén az MPL-el szerződött partnereknél vehetőek át a csomagok a szerződött partner nyitvatartási módja és rendje szerint! Az MPL kiemelt PostaPont partnere a MOL Nyrt., így csomagjaidat a MOL töltőállomásokra is kérheted, melyek nyitvatartási ideje általában folyamatos. A postapontokról és azok nyitvatartásáról az alábbi linken is tájékozódhatsz: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso

Postán maradó szállítási mód választása esetén a csomagodat, az általad választott Postán veheted át, az adott Posta nyitvatartási idejében.

Az MPL csomagautomatáinak maximális rekeszmérete, nem kompatibilis az általunk értékesített termékek csomagolódobozainak méretével, melyekbe a "nagy dobozos társasjátékokat" csomagoljuk. Így sajnos azt a döntést kellett meghoznunk, hogy az esetlegesen szállítás során keletkező terméksérülések elkerülése érdekében, nem módosítunk az általunk használt csomagolóanyag méretein, de így MPL csomagautomatába nem sem tudunk küldeni jelenleg csomagot! Megértéseteket köszönjük!

Raktáron lévő termékek MPL szállítások díjai:

 • 0 – 4999 Ft-ig 2390 Ft,
 • 5000 – 14999 Ft-ig 1990 Ft,
 • 15000 – 24999 Ft-ig 1690 Ft,
 • 25000 – 35000 Ft-ig 1490 Ft,
 • 35000 Ft felett ingyenes!

Kedvezményes MPL házhozszállítási díj Törzsvásárlók részére:

 • 0 – 35000 Ft-ig 1490 Ft,
 • 35000 Ft felett ingyenes!

ELŐRENDELHETŐ termékek MPL szolgáltatási díjai:

 • Minden esetben 1990 Ft. (Az előrendelések "ősszevonásáról" és díjainak meghatározásáról az "Előrendelői tájékoztatóban" találsz bővebb információt!)

 

Foxpost csomagautomata: 

A Foxpost Zrt. rendelkezik jelenleg a legnagyobb lefedettségű csomagautomata hálózattal! FoxPost csomautomata választása esetén, csomagodat az általad választott csomagautomatában tudod átvenni, a részedre megfelelő időpontban (akár 0-24 óráig, melyet a választott csomagautomata telepítési helye befolyásol)! Csomagautomatákra vonatkozó bővebb információ: https://foxpost.hu/csomagautomatak

 

Raktáron lévő termékek FoxPost csomagautomata díjai:

 • 0 – 4999 Ft-ig 1190 Ft,
 • 5000 – 14999 Ft-ig 990 Ft,
 • 15000 – 35000 Ft-ig 790 Ft,
 • 35000 Ft felett ingyenes!

ELŐRENDELHETŐ termékek FoxPost csomagautomata díjai:

 • Minden esetben 990 Ft. (Az előrendelések "ősszevonásáról" és díjainak meghatározásáról az "Előrendelői tájékoztatóban" találsz bővebb információt!)

 

Előrendelés kiszállítása:

Miután beérkezett az előrendelt termék, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot! Ha ez megtörtént, kétféleképpen tudod a kiszállítást igényelni:

1. Leadsz egy megrendelést az előrendelt termék kiszállítására (https://www.gamerna.hu/preorder-delivery). Ennek a szolgáltatásnak a megrendelése ugyan úgy történik, mint bármely raktáron lévő termék vásárlása, így rendelési adatoknál meg tudod adni a pontos szállítási adatokat!

vagy

2. Válasz üzenetben elküldöd kollégáink részére a szállítási információkat (Szállítási mód: MPL/FoxPost/Személyes átvétel; Szállítási cím; Név; Telefonszám)

 


 

A szállítással, díjakkal, csomagolással kapcsolatos egyéb tudnivalók:

 

 • Amennyiben szeretnél "Előrendelhető" terméket vásárolni, kérünk, hogy mindenképpen tájékozódj annak részleteiről, melyet az "Előrendelői tájékoztatóban" találsz!
 • Szállítást csak Magyarországi címre lehetséges kérni!
 • A vásárolt termékeket kartondobozokba csomagoljuk és megfelelő mennyiségű kitöltőanyaggal látjuk el azokat, ezzel csökkentve a szállítás során esetlegesen felmerülő sérülések lehetéőségét! Az alkalmazott csomagolóanyagok és kitöltőanyagok tekintetében, amennyiben lehetőségünk van rá törekszünk a környezet tudatosságra! Ennek érdekében a végfelhasználókhoz küldött csomagok védőcsomagolásainál előszeretettel alkalmazzuk a partnereink által küldött termékcsomagolásokat és kitöltőanyagokat (természetesen amennyiben azok alkalmasak a funkkció további betöltésére), ezzel csökkentve az "ökológiai lábnyomunkat". Megértéseteket köszönjük! (Csomagolási díjat nem számítunk fel bármilyen csomagolási anyagot is használjunk a csomagoláshoz!)
 • Munkanapokon 10:00 óráig leadott rendeléseket még aznap feldolgozzuk, és a következő munkanapon átadásra kerülnek az MPL munkatársai részére, vagy feladásra kerülnek Foxpost automatán keresztül.
 • Az MPL a csomagfelvételt követően általában 1-2 munkanapon belül kiszállítja a csomagokat. A futárszolgálat a címzett részére e-mail értesítést küld a kiszállítás megkezdéséről, valamint a futár a kézbesítést megelőzően telefonon értesíti a címzetett.
 • FoxPost automata esetén a csomag, a kézbesítési automatába 3-10 munkanapon belül kerül elhelyezésre általában. A kézbesítés időtartama nagyban függ a kázbesítési automata telítettségétől (így, ha gyorsabb kézbesítést szeretnél, javasoljuk ellenőrizd a választani kívánt csomagautomata telítettségét és amennyiben teheted, válassz kevésbé telített automatát átvételi pontként). A csomag feladás előtt a Foxpost email értesítést küld a csomagszám létrehozásáról, amelyben megküldi részedre a csomagszámod. Ezt követően a Foxpost folyamatosan értesít e-mail/SMS/Viber üzenet formában a csomagod állapotáról, annak állapotváltozásáról és átvehetőségéről!

 


 

Árukereső.hu Árukereső.hu