Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fliptown - CSOMAGAJÁNLAT
13.980 Ft
12.990 Ft
Kedvezmény: 990 Ft
Menny.:db

Fliptown - CSOMAGAJÁNLAT

13.980 Ft
12.990 Ft
Kedvezmény: 990 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető termék

 


​* A csomagajánlat nem különálló termék! A csomagajánlat a kínálatban megtalálható egyes termékek összeállítása, melyek együttes megvásárlása esetén mennyiségi kedvezményt tartalmaznak. A feltűntetett kedvezmény nélküli ár az elmúlt 30 nap legalacsonyabb, a csomagot alkotó termékek összesített, mennyiségi kedvezmény nélküli árát jelöli (termékeknként történő vásárlás esetén).


- Enyhén neylvfüggő játék, Angol kiadás.

- A csomagajánlat tartalmazza a Fliptown alapjátékot, valamint a Fliptown - The Outskirts mini kiegészítőt!

- 1-4 játékos részére

- 12+ éves kortól

- 30 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (2/5 komplexitás)


Leírás

Leírás: A Fliptown egy "flip-and-write" játék, amelyben egy vadnyugati város felfedezésével próbálsz csillagokat gyűjteni. A játék egy szabványos pókerpaklit használ a játékhoz, valamint filctollal írható táblákat, de a játékosoknak meg van a lehetősége a kiadó hónapjáról letölteni és kinyomtatni a térképet, melyen tollal, vagy ceruzával rögzíthetik eredményeiket.
Játékmenet: Minden körben három kártyát kell felfordítanod, és az egyik kártyánaka színét, a másiknak az értékét kell felhasználnod, végül a harmadik kártyát a póker kártyáidhoz kell rendelned. A szín azt határozza meg, hogy a négy régió közül melyiket aktiválhatod, az érték azt határozza meg, hogy a régió melyik területét karikázhatod be, a pókerkártya pedig egy ötlapos pókerkézbe kerül, amelyet minden forduló végén rendezel. A négy régió - Ösvény, Vad vidék, Bánya és Város - mindegyike más-más lehetőséget és feladványt kínál, amelyet meg kell oldani, míg a régión belül minden egyes helyszín egyedi jutalmat, például készpénzt, aranyat, hasznos tárgyakat, például fegyvereket, lovakat és szerszámokat, vagy bónusz akciókat biztosít, amelyekkel erős kombinációkat alakíthatsz ki. A többjátékos játékban a játékosok "közösségi kártyákat" használnak a játék során, és a játékosok egyszerre hajtják végre az egyes fordulókat. Emellett a "fejpénz-kártyák" célokat adnak a játékhoz, amelyek eléréséért a játékosok versenyeznek. A hagyományos játékmód mellett a 14 vadnyugati karakter egyikeként is játszhatsz. Minden karakter egyedi kezdő erőforrásokkal és egyedi különleges képességgel rendelkezik.
Kiegészítő leírása: Az Outskirts kártyák új kihívásokat és izgalmakat hoznak Fliptownba. Továbbá két új Cowbot-ot (Annie Oakley és Doc Holliday) és két új karaktert (A szerencsejátékos és a kígyóolaj-kereskedő) is tartalmaz.Ez a mini-kiegészítő kompatibilis a többjátékos és a szólójátékkal egyaránt.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Fliptown + Fliptown The Outskirts
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2023
  • Kiadó: Write Stuff Games
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu