Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hollywood 1947
9.790 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Termék címkék:
darkcities

Hollywood 1947

9.790 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

- Nyelvfüggő játék, ANGOL kiadás.

- 1-9 játékos részére

- 14+ éves kortól

- 20-40 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (2/5 komplexitás)


Leírás

1947-et írunk, és te a virágzó hollywoodi filmipar tagja vagy. A gyanú szerint azonban kommunisták rejtőznek a kis stúdiótokban, akik "hazafiatlan" üzeneteket, témákat, kellékeket és szövegeket csempésznek a filmetekbe! Vajon sikerül megtalálni az összes kommunistát, mielőtt a stúdiót bezárják? Vagy téged is meggyanúsítanak, és kitiltanak a szakmából?

A játékban minden játékos titokban hazafi, kommunista vagy feltörekvő csillag lesz. Minden fordulóban minden játékosnak egyedi munkakört kell ellátnia (például forgatókönyvíró, gaffer, rendező, színész, szerkesztő stb.). Ezek a munkakörök befolyásolják, hogy milyen film készül az adott körben, milyen kártyák vannak a játékosok kezében, és ki kap különleges információkat. A játékosok dönthetnek úgy, hogy kihagyják a munkájukat, és helyette a játékban lévő bármelyik két kockával újra dobhatnak. Minden forduló végén azok a játékosok, akiknek a kockáján csillagok jelennek meg, egy kártyát adhatnak hozzá a filmhez.

A hozzáadott kártyákat megkeverik, egyet kivesznek, a többit pedig felfedik. Az a csapat, amelyik a legtöbb felfedett szimbólummal rendelkezik (beleértve az adott forduló filmplakátján lévő szimbólumokat is), megnyeri a fordulót! Jelezzétek a forduló győztes csapatát úgy, hogy a csapat megfelelő filmcsíkját a filmplakátra helyezitek. Az első csapat, amelyik 4 fordulót nyer, megnyeri a játékot! A feltörekvő csillag mindkét oldalon játszik, megpróbálja elérni, hogy a játék 7 fordulóig tartson, és a 7. forduló döntetlenre végződjön.

A Hollywood 1947 egy közösségi dedukciós játék. Soha senkinek nem szabad megmutatnod a kártyáidat vagy a lojalitásod, de azt mondhatsz, amit csak akarsz a filmbe tett kártyáidról, vagy a valódi lojalitásodról. Bátorítjuk a nyílt vitát arról, hogy mely kártyákat tettétek bele egy filmbe. Ha azonban kommunista vagy a Feltörekvő Sztár vagy, a hazugság gyakran segít elérni a céljaidat, mivel a játékosok többsége hazafi lesz.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Hollywood 1947
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2023
  • Kiadó: Facade Games
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol, 
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu