Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Imperial Miners
12.490 Ft
Menny.:db

Imperial Miners

12.490 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető termék

- Nyelvfüggő játék, ANGOL kiadás

- 1-5 játékos részére

- 10+ éves kortól

- 20-60 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (2/5 komplexitás)


Leírás

Az Imperial Miners egy könnyű, 1-5 játékosnak szóló motorépítő kártyajáték Tim Armstrong (Arcana Rising, Orbis) tervezőtől, amelyben a játékosok egy okos kártyaaktiválási rendszer segítségével bányákat ásnak. Ez az önálló játék a népszerű Imperial Settlers univerzumban játszódik és gyönyörű illusztrációkat, könnyen érthető szabályokat, valamint élvezetes, láncreakciókkal és motorépítő szinergiákkal teli játékmenetet kínál.

Az Imperial Minersben a játékosok saját bányáikat hozzák létre úgy, hogy kártyákat játszanak ki a személyes tablójukba. A felszínről indulnak és lefelé haladnak. Minden alkalommal, amikor egy kártyát hozzáadnak a bányájukhoz, az aktiválja önmagát és a felette lévő összes kártyát, így biztosítva a játékosnak láncreakciókat és kombinációkat. A kártyák hat különböző frakcióhoz tartoznak, és különböző stratégiákat kínálnak. A játékosok a legjobb eredmények elérése érdekében vegyítik a különböző frakciókat a bányáikban.

Miközben a játékosok fejlesztik bányáikat, a haladás táblákon is előrehaladnak. A felállítás során a rendelkezésre álló hat haladás tábla közül három véletlenszerűen kerül kiválasztásra a játékhoz. Ezek a táblák mindegyike más-más stratégiai fókuszt kínál. A játék során a játékosok előrehaladva további bónuszokat szereznek, amelyek segítenek nekik a tábláik fejlesztésében, a kártyák közötti szinergiák aktiválásában, a győzelmi pontok megszerzésében és a még kielégítőbb kombinációk elérésében. Az előrehaladási táblák kombinációja befolyásolja a stratégiákat, és minden egyes játék alkalmával mássá teszi a játékot.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Imperial Miners
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2023
  • Kiadó: Portal games
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol,
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu