Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Iwarï
19.490 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Iwarï

19.490 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

- Nyelvfüggetlen játék, ANGOL kiadás

- A társasjáték mellé, Magyar nyelvű (digitális nyomdában készült) nyomtatott "rajongói" játékszabályt mellékelünk!

- 2-5 játékos részére

- 14+ éves kortól

- 45 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (2/5 komplexitás)


Leírás

Mindig is az Iwari világát járták. Örökké megtestesítették szellemét és formálták földjeit. Ők a föld gondnokai. Öt titán, akik a kozmosz lélegzetét adják. Iwarin nincsenek nyüzsgő tömegek, nincsenek kontinensnyi civilizációk. Az emberiség még gyerekcipőben jár, szétszórt törzsek élnek az erdőkben, tundrában és sivatagokban.

Most elhagytuk őseink szülőföldjét, hogy felfedezzük a hatalmas, feltérképezetlen területeket, találkozva más törzstársakkal, és megosztva egymással tudásunkat, kultúránkat és bölcsességünket. Utunk során mindannyian harmóniában élünk a Titánokkal, és bár távol vannak tőlünk, mégis ők döntenek a sorsunkról. És mégis csak mi nem tudjuk, hogy ők teremtettek-e minket, vagy mi teremtettük őket.

Az Iwari egy absztrakt jellegű Euro társasjáték, amelyben a játékosok különböző törzseket képviselnek, akik identitásukat keresve utaznak távoli vidékeken, és településeiket a játéktábla öt különböző régiójában terjesztik ki. A játékban a játékosok kártyákat használnak két különböző akcióhoz:

1) Helyezzetek el sátrakat és településeiket a tábla öt különböző régiójába terjeszthetik ki, amely minden egyes területért pontszámot ér.
2) Építsetek természeti totemeket, hogy a Titánokkal kapcsolatot teremtsetek a régióban és ezzel pontokat szerezhessetek.

A játék során a játékosok küldetéseket teljesíthetnek, amelyek kisebb előnyöket biztosítanak és pontokat szerezhetnek annak függvényében hogy ők rendelkeznek-e a legtöbb sátorral a területen a kártya ciklus végén. A játék végén ismét pontozásra kerülnek a sátrak, valamint további pontokat érnek a két szomszédos területen lévő természeti totemek többsége után és a játékosok által létrehozott települések (azaz négy vagy több sátor megszakítás nélküli sorrendben a játéktábla egyik útja mentén).

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés:  Iwarï
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2020
  • Kiadó: ThunderGryph Games
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • Dobozméret: 30cm x 30cm x 6cm
  • BGG link: LINK
  • KS link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu