Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Mindbug - CSOMAGAJÁNLAT
13.170 Ft
12.190 Ft
Kedvezmény: 980 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
mindbug

Mindbug - CSOMAGAJÁNLAT

13.170 Ft
12.190 Ft
Kedvezmény: 980 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető termék

 


​* A csomagajánlat nem különálló termék! A csomagajánlat a kínálatban megtalálható egyes termékek összeállítása, melyek együttes megvásárlása esetén mennyiségi kedvezményt tartalmaznak. A feltűntetett kedvezmény nélküli ár az elmúlt 30 nap legalacsonyabb, a csomagot alkotó termékek összesített, mennyiségi kedvezmény nélküli árát jelöli (termékeknként történő vásárlás esetén).


- Nyelvfüggő játék, ANGOL kiadás

- A CSOMAGAJÁNLAT TARTALMAZZA AZ ALAPJÁTÉKOT, A NEW SERVANTS KIEGÉSZÍTŐT, VALAMINT A 2022-ES PROMO CSOMAGOT!

-2 játékos részére

- 8+ éves kortól

- 15-25 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (2/5 komplexitás)


Leírás

A csomagajánlat tartalma: Mindbug: First Contact (retail) + Mindbug: New Servants + Mindbug: Promo Pack 2022
A Mindbugban hibrid lényeket idézel, és harcba küldöd őket az ellenfeled ellen - de amikor megidézel egy lényt, az ellenfél használhatja az egyik Mindbugját, hogy átvegye az irányítást felette. Győzd le ellenfeledet egy izgalmas taktikai párbajban, amelyben a legfontosabb kártyák rosszkor történő kijátszása halálos lehet számodra.
A Mindbug kártyái furcsa lényeket ábrázolnak, amelyek mind egyedi és erős képességekkel rendelkeznek, mint például egy Komposztsárkány, egy Csigahidra vagy egy Kangasaurus Rex. Minden játékos tíz lénykártyával kezdi a játékot (öt a kezében és öt a húzópakliban), és megpróbálja felhasználni őket arra, hogy az ellenfél életének összesített értéke nullára csökkenjen. Ezen kívül minden játékos kap két Mindbug-kártyát, amelyekkel kijátszásakor az ellenfél egy lényét elmekontrollálhatja. Ez az innovatív Mindbug-mechanizmus a játék lényege, és egy olyan egyedi döntéshozatali folyamathoz vezet, amely miatt a Mindbug teljesen másnak tűnik, mint bármely más kártyajáték.
Egy kártya kijátszásához a Mindbugban nem szükséges semmilyen erőforrás. Ennek eredményeképpen a játéknak nincs felfutási fázisa (mint például az erőforrások gyűjtése), és nem igényel gyengébb kártyákat. Mivel nincs pakliépítés sem, egyből egyetlen pakliból kezdhetsz el játszani. Nincs tisztességtelen előny sem, mivel a játékosok ugyanabból a pakliból húznak lapokat, és mindig lehetőségük van arra, hogy a legerősebb ellenfél kártyáit elmeirányítsák. Végül minden a saját döntéseiden múlik, így a játék egyszerre rendkívül fair és versenyképes.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Mindbug: First Contact
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2022
  • Kiadó: Nerdlab Games
  • Nyelv: Angol,
  • Játékszabály nyelve: Angol,
  • Online elérhető játékszabályok: Angol,
  • Dobozméret: 10cm x 7cm x 6cm
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu