Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nucleum - CSOMAGAJÁNLAT
32.480 Ft
31.490 Ft
Kedvezmény: 990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Nucleum - CSOMAGAJÁNLAT

32.480 Ft
31.490 Ft
Kedvezmény: 990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

​* A csomagajánlat nem különálló termék! A csomagajánlat a kínálatban megtalálható egyes termékek összeállítása, melyek együttes megvásárlása esetén mennyiségi kedvezményt tartalmaznak. A feltűntetett kedvezmény nélküli ár az elmúlt 30 nap legalacsonyabb, a csomagot alkotó termékek összesített, mennyiségi kedvezmény nélküli árát jelöli (termékeknként történő vásárlás esetén).


- Nyelvfüggetlen játék, ANGOL kiadás

- A csomagajánlat tartalmazza a Nucleum alapjátékot, valamint az Australia kiegészítőt!

- 1-4 játékos részére

- 14+ éves kortól

- 60-150 perc átlagos játékidő

- Nehéz játék (4/5 komplexitás)


Leírás

Nucleum

Amikor Elsa von Frühlingfeld bemutatta találmányát II. Frederik Augustus szász királynak, az emberek azt hitték, hogy ez egy trükk. A nemrég izolált uránium elemet használta fel egy edény víz felmelegítésére és a keletkező gőzzel egy olyan motort hajtott meg, amely az urániumot egy általa "porlasztásnak" nevezett folyamat révén aktívan tartotta. Az ő eszköze, a Nukleum a következő évtizedekben az energia és a jólét új korszakát nyitotta meg. Szászország egy kisebb regionális hatalomból az európai tudomány és mérnöki tudományok központjává vált. Most, egy generációval később, a gyárak még mindig egyre több energiára éheznek, nagyobb és több Nukleum építését követelik, több uránt importálnak a közeli Csehországból. Vasutakat és távvezetékeket építenek az egész országban, hogy az atomok megszelídített erejét eljuttassák Szászország nagyvárosaiba. Feltalálók, mérnökök és iparosok özönlenek a szász udvarba, és versengenek azért, hogy vezető szerepet töltsenek be ebben az új ipari forradalomban.

A Nucleum egy nehéz euro társasjáték, amelyben a játékosok olyan iparosok szerepébe bújnak, akik a 19. századi Szászország gazdasági és technológiai fellendülése során próbálnak érvényesülni, amelyet a Nucleum (egy atomreaktor) feltalálása és elterjedése táplál.

A játékosok győzelmi pontokat szereznek hálózataik fejlesztésével, a városi épületek építésével és energiaellátásával, a szerződések biztosításával és a mérföldkövek (véletlenszerű végcélok) teljesítésével. Minden játékos egyedi aszimmetrikus technológiákat is kap, amelyek feloldásakor különleges képességeket biztosítanak számára. 

Nucleum - Australia

A szászországi energiaforradalom olyan nagy hatással volt, hogy mindenki a saját régiójában is el akarta kezdeni a Nucleum alkalmazását. Ausztrália hatalmas uránlelőhelyei megérettek a hasznosításra, ami ahhoz vezetett, hogy a vizionáriusok - a rengeteg lehetőségtől elcsábulva - felkeresték a kontinenst, és új világhatalommá változtatták azt. Itt ezeknek a vállalkozóknak új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyeket a kontinens puszta mérete jelent. Szerencsére a hajózási útvonalak okos kihasználása segít nekik abban, hogy a vasútnál hatékonyabban szállítsák az erőforrásokat, sőt, még a közeli Tasmánia szigetére is eljuthatnak, ahol egy saját kísérleteit végző őrült tudósnak sikerült lemásolnia Elsa találmányát, amely ma már büszkén mutatkozik be kísérleti erőműként a sziget fővárosában, Hobartban.

A Nucleum: Ausztrália egy új térképpel érkezik, amely számos új koncepciót és szabálymódosítást vezet be a Nucleum alapjátékhoz. Használjátok a hajózási útvonalakat a hálózatok bővítésére, építsetek saját szénbányákat, és próbáljátok ki a szakértői változatot a kísérletek licitálásával.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Nucleum + Nucleum Australia
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2023 / 2024
  • Kiadó: Board & Dice
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol,
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu