Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Pagan: Fate of Roanoke - CSOMAGAJÁNLAT
27.990 Ft
Menny.:db

Pagan: Fate of Roanoke - CSOMAGAJÁNLAT

27.990 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Előrendelve - beszállításra vár

- Nyelvfüggő játék, ANGOL kiadás (RETAIL)

- Tartalmazza a Pagan: Fate of Roanake alapjátékot, valamint a Beyond the Palisades, Close Encounters,  Mind Games és Trials of Old kiegészítőket

- A csomag tartalmazza a Pagan: Cards of the Ancestors kiegészítőt is!

- 2 játékos részére

- 12+ éves kortól

- 30-60 perc átlagos játékidő

- Közepes nehézségű játék (3/5 komplexitás)


Leírás

Pagan: Fate of Roanoke Kasper Kjær Christiansentől és Kåre Werner Storgaard-tól egy bővíthető kártyajáték, amely az 1587-es gyarmati Amerikában játszódik. Az aszimmetrikus játék lényege a boszorkány harca a boszorkányvadász ellen. Miközben a boszorkány egy rituálé befejezésére törekszik, a vadász megpróbálja felkutatni és kideríteni valódi kilétét. Mindkét játékos változó, egyenként 50 kártyát tartalmazó kártyapaklikhoz fér hozzá, és különböző erőforrásokat használnak fel a másik fél legyőzésére. Számos taktika és stratégia lehetséges és szükséges a túléléshez a két hatalom közötti harcban. Maren Gutt illusztrátor sötét grafikájába ágyazva megelevenedik az elveszett Roanoke kolónia kitalált története.
A Pagan egy aszimmetrikus kártyajáték 2 játékos számára, akik a boszorkány vagy a boszorkányvadász szerepét töltik be. A boszorkány megpróbálja végrehajtani a renaturációs rituálét, mielőtt a boszorkányvadász leleplezi és végez vele. Kilenc falubelit gyanúsítanak, és csak a boszorkány játékos tudja, ki az igazi boszorkány. Minden körben a két játékos az aktív falusiakra helyezett akcióbábukat használja, hogy kártyákat húzzon, kártyákat játsszon ki, és befolyást szerezzen. Ezenfelül a boszorkány erős bájitalokat főzhet, fejlesztheti a szolgáját, valamint varázslatokat és bűbájokat alkalmazhat, míg a boszorkányvadász szövetségeseket toboroz, stratégiai helyeket foglal el, és kíméletlenül nyomoz a falusiak után.

Technikai adatok

  • Megnevezés:  Pagan: Fate of Roanake
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2022
  • Kiadó: Wyrmgold GmbH
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol,
  • Dobozméret: 25cm x 25cm x 6cm
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu