Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Pest (SÉRÜLT)
27.490 Ft
24.990 Ft
Kedvezmény: 2.500 Ft
Az akció időtartama: 2024. 04. 06. -
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Pest (SÉRÜLT)

27.490 Ft
24.990 Ft
Kedvezmény: 2.500 Ft
Az akció időtartama: 2024. 04. 06. -
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron


DOBOZSÉRÜLT TERMÉK! (A kedvezményes ár április 21-ig csak Törzsvásárlóknak látható!)

A játék dobozának egyik oldala nagyon enyhén megnyomódott! A játék bontatlan, eredeti csomagolás van rajta! (Sérülés a képek közt!)


- Nyelvfüggő játék, ANGOL kiadás

- 1-5 játékos részére

- 13+ éves kortól

- 90-130 perc átlagos játékidő

- Közepes nehézségű játék (3/5 komplexitás)


Leírás

Egyszer nagyszerű birodalmunkat egy pusztító járvány sújtotta... válaszolsz-e a hívásra, hogy megmentsd? Míg egykoron büszke és hatalmas birodalmunk volt, most a kipusztult városainkat újra fel kell fedeznünk és újjá kell építenünk azokat. A romok között még mindig vannak túlélők - gondoskodnunk kell róluk és meg kell gyógyítanunk őket. Annak érdekében, hogy lépést tartsunk a járvánnyal, új találmányokat és technológiákat kell bevezetnünk. A járvány még mindig leselkedik az árnyékokban, készen arra, hogy lecsapjon, amikor legkevésbé számítunk rá. Amint megtörténik, nehéz lesz alkalmazkodni, de túl fogjuk élni. Az fontos erőforrások beszerzése mellett fő célunk a járvány ellenőrzése és kontrolálása lesz. A Pest-ben a játékosok az egykori nagy birodalom uralkodó házainak vezetői szerepébe bújnak, amelyet egy kataklizmatikus járvány sújtott. A járvány a birodalmonak nagy részét romokban hagyta, így most a játékosok feladata visszaállítani azt egykori dicsőségébe.
A Pest-et 6 fordulón keresztül játszátok. Mielőtt a játékosok sorra kerülnének, minden fordulóban felfedésre kerül egy járványkártya, amely mutatja, hogy a járvány hogyan terjed abban a fordulóban. A játékosok a körükben számos akció közül választhatnak a saját játékostáblájukon. A játékosok mozgathatják a tartalékos csapatukat a táblán, karanténba helyezhetik és gyógyíthatják a fertőzött embereket, újjáépíthetik a birodalom egyyes részeit, munkásokat irányíthatnak, hogy erőforrásokat szerezhetnek be, és még sok mást tehetnek. Ahogy nő a játékosok házainak befolyása, a játékosok annál több akciót játszhatnak ki, több erőforrást termelhetnek, és több munkást foglalkoztathatnak. Ez új technológiai fejlesztéseket is eredményez, amelyekre nagy szükség van a járvány ellenőrzése és kontrolálása érdekében. A játék a hatodik forduló után ér véget, és a játékosok összesítik végső hírnevüket (győzelmi pontok). A legtöbb hírnévvel rendelkező játékos a győztes, és az birodalom megmentőjének nyilvánítják!

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Pest
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2024
  • Kiadó: Archona Games
  • Nyelv: Angol,
  • Játékszabály nyelve: Angol,
  • Online elérhető játékszabályok: Angol,
  • BGG link: LINK
  • KS link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu