Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Solar Sphere - CSOMAGAJÁNLAT
22.980 Ft
21.990 Ft
Kedvezmény: 990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Solar Sphere - CSOMAGAJÁNLAT

22.980 Ft
21.990 Ft
Kedvezmény: 990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

​* A csomagajánlat nem különálló termék! A csomagajánlat a kínálatban megtalálható egyes termékek összeállítása, melyek együttes megvásárlása esetén mennyiségi kedvezményt tartalmaznak. A feltűntetett kedvezmény nélküli ár az elmúlt 30 nap legalacsonyabb, a csomagot alkotó termékek összesített, mennyiségi kedvezmény nélküli árát jelöli (termékeknként történő vásárlás esetén).


- Nyelvfüggetlen játék, ANGOL kiadás.

- A csomagajánlat tartalmazza a Solar Sphere alapjátékot, valamint a Solar Sphere: Jonny Pac's kiegészítőt!

- 1-4 játékos részére

- 10+ éves kortól

- 60-90 perc átlagos játékidő

- Közepes nehézségű játék (2,7/5 komplexitás)


Leírás

Az emberi faj kimerítette a Föld bolygón található összes energiát. Ha intergalaktikus civilizációvá akarnak válni, akkor egy naprendszer energiáját kell kihasználniuk.  Egy Dyson-gömböt kell építeniük. A Solar Sphere egy kockaelhelyezős/manipulációs játék, amely a pakliépítés, az erőforrás-gazdálkodás és a szettgyűjtés elemeit tartalmazza. A játék több száz évvel a jövőben játszódik, egy olyan korban, amikor a versengés viszi előre az emberiséget, de néha együttműködésre is szükség van. A Solar Sphere játékban minden játékos egy anyahajót irányít. Elsődleges feladatuk egy dyson gömb megépítése. Ehhez legénységet kell felvenniük, de közben idegenek támadják a gömböt, így a presztízsszerzésnek, illetve az emberisség megmentésének sok más módja akad.  Ebben a játékban a játékosok drónok segítségével befolyásolhatják a kockáikat. A játékosok azonban korlátozott mennyiségű drónnal rendelkeznek, melyeket felhasználhatnak kocka-elhelyezési pontok fejlesztésére vagy az idegenek elleni harcban való támogatásra. A játékosok bármikor újrahasznosíthatják a felhasznált drónokat, hogy visszakerüljenek a készletükbe. Vagy elkölthetik azokat az azonnali előnyökért. A játékosok a köreiket egyszerre kezdik kockadobással. A kockák űrhajóként működnek, és fizetési sorrendben küldik el őket, hogy nyersanyagokat gyűjtsenek, megépítsék a dyson-gömböt, vagy felújíthatják a munkáshelyeket, legénységet toborozhatnak, drónokat építhetnek vagy újrahasznosíthatnak, és harcolhatnak az idegenek ellen. A legénység különleges előnyökkel jár, amelyek számos területen segítik a játékosokat. Kösd össze a legénység képességeit, vagy küldd őket nyugállományba, hogy extra előnyöket kapj. Teremts helyet új legénység számára. A játék előrehaladtával újabb idegenek érkeznek, hogy megvédjék a napot, amire nekik is szükségük van. Küzdj meg velük egyedül, vagy fogj össze más játékosokkal, és osszátok meg a jutalmat. Ha azonban senki sem száll szembe a lázadó idegenekkel, akkor mindannyian pontokat veszítetek.

A Solar Sphere Jonny Pac's kiegészítő doboz tartalmazza a White Dwarf és a Corporation Robots modulokat, valamint további komponenseket egy ötödik játékos számára.

Az 1-es számú napgömb építése folyamatban van, a vállalat pedig a szomszédos White Dwarf-ot veszi célba. Ha úgy döntesz, hogy felderíted a White Dwarf-ot, értékes nyersanyagokat és új lehetőségeket szerezhetsz. A White Dwarf bővítés egy egyedi rondellmechanizmussal egészíti ki a játékot, ahol a kockád értékéig mozgathatsz egy figurát, vagy ha felfejlesztetted a White Dwarf helyszínét, akkor két figurát is mozgathatsz extra jutalmakért!

A Corporate Robots bővítmény egy sor kártyát és figuárt ad a játékhoz, amelyek távoli hozzáférést adnak a dolgozók helyszíneihez. Telepítsd a kártyákat a parancsnoki központodba, és helyezd a robotokat a helyszínekre, hogy fejleszd az adott helyszín erejét! Ezután a parancsnoki központodból elérheted az adott helyszínt.

Továbbá egy ötödik játékos is csatlakozhat az asztalhoz az ehhez szükséges összes elemmel.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Solar Sphere + Solar Sphere: Jonny Pac's
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2022
  • Kiadó: Dranda Games
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • BGG link: LINK
  • KS link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu