Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tawantinsuyu: The Golden Age
10.490 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Tawantinsuyu: The Golden Age

10.490 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

- Nyelvfüggetlen játék, ANGOL kiadás.

- A kiegészítő nem játszható az alapjáték nélkül!

- 1-4 játékos részére

- 14+ éves kortól

- 60-120 perc átlagos játékidő

- Nehéz játék (4/5 komplexitás)


Leírás

Pachacuti vezetése lehetővé teszi, hogy Cuzco népe gyorsabban, jobban és messzebbre építse birodalmát, mint ahogy az korábban valaha is lehetséges volt. A polgárok új osztálya jön létre: a nemesek, akik bölcsességükkel és gazdagságukkal támogatják nagyszerű vezetőjüket. Ha azt reméled, hogy te lehetsz Pachacuti utódja, és fenntarthatod a népünk által jelenleg ismert jólét szintjét, tartsd boldognak ezeket a nemeseket, és építs nekik rangjukhoz méltó palotákat! Építményeitek hangja messzire visszhangzik majd Antikuna hegyvonulatain túl is, és arra ösztönzi az újonnan érkezőket, hogy keletre utazzanak, hogy a ti dicsőségetekben sütkérezzenek. Miközben a papok azon vitatkoznak, hogy a Ruruy (növekedés, gyümölcstermés) vagy a Simpa (fonás, összefonódás) útját kövessék-e Inti napisten imádatára, tanácsadóid azt tanácsolják, hogy tekints a meghódított négy suyu (régió) felé. Nem csak a zsákmányszerzés miatt, hanem azért is, hogy tanulj ezektől a vazallus nemzetektől, és használd fel a szakértelmüket, hogy dicsőséget szerezz az inkáknak. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy a négy rész birodalmának vezetője legyél ebben az aranykorban?
Ez a bővítmény 4 modult tartalmaz:
A "A Nap útja" modul a Nap-templom két alternatív elrendezését mutatja be.
Az "Az inkák vazallusai" modul egy új másodlagos akciót vezet be, amellyel a seregeid (vagy más játékosok seregei) által meghódított más népek specialitásait használhatod fel. A "Nemesek és jövevények" modul a legnagyobb az új modulok közül, és számos új funkciót vezet be: egy új épülettípust, új jövevénymunkásokat és számos új passzív épületet.
A "Pachamama" modul egy továbbfejlesztett és egyszerűsített szóló ellenfél a játékhoz, amely az Axomamán alapul (és felváltja).
Ezen kívül ez a bővítmény 8 új passzív épületet tartalmaz, amelyek bármelyik modullal való játéktól függetlenül hozzáadhatók a játékhoz.
A kiegészítő nem játszható az alapjáték nélkül!

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Tawantinsuyu: The Golden Age
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2022
  • Kiadó: Asmodee, Board&Dice
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu