Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tawantinsuyu: The Inca Empire - CSOMAGAJÁNLAT
26.980 Ft
17.990 Ft
Kedvezmény: 8.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Tawantinsuyu: The Inca Empire - CSOMAGAJÁNLAT

26.980 Ft
17.990 Ft
Kedvezmény: 8.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

​* A csomagajánlat nem különálló termék! A csomagajánlat a kínálatban megtalálható egyes termékek összeállítása, melyek együttes megvásárlása esetén mennyiségi kedvezményt tartalmaznak. A feltűntetett kedvezmény nélküli ár az elmúlt 30 nap legalacsonyabb, a csomagot alkotó termékek összesített, mennyiségi kedvezmény nélküli árát jelöli (termékeknként történő vásárlás esetén).


- Nyelvfüggetlen játék, ANGOL kiadás. (*Magyar játékszabály letölthető IDE KATTINTVA!)

- A CSOMAGAJÁNLAT TARTALMAZZA AZ ALAPJÁTÉKOT, VALAMINT A THE GOLDEN AGE KIEGÉSZÍTŐT!

- 1-4 játékos részére

- 14+ éves kortól

- 60-120 perc átlagos játékidő

- Nehéz játék (4/5 komplexitás)


Leírás

Tawantinsuyu: The Inca Empire - A nagy Sapa Inka Pachacuti az utódaihoz fordult, és megparancsolta nekik, hogy imádják Inti-t, a Napistent, és terjesszék ki az Inka Birodalmat, ameddig csak a lámák eljutnak. Most, hogy Chinchaysuyu, Antisuyu, Qullasuyu és Kuntisuyu - az új birodalom négy régiója - megérett a hódításra, eljött az idő, hogy Pachacuti igazi utódja felemelkedjen. Gyűjtsd össze embereidet az alábbi falvakból, és egyedi képességeiket felhasználva helyezd el őket stratégiailag ott, ahol a legnagyobb feladatokat tudják elvégezni számodra. Építs olyan építményeket, amelyek egyszerre táplálják népedet, és olyan előnyöket biztosítanak számodra, amelyekkel más nem rendelkezik. Állíts fel sereget, és hódíts meg falvakat Tawantinsuyu négy birodalmában. Bizonyítsd be, hogy méltó utódja vagy Pachacutinak, és vezesd dicsőségre az inkákat!
Pachacuti vezetése lehetővé teszi, hogy Cuzco népe gyorsabban, jobban és messzebbre építse birodalmát, mint ahogy az korábban valaha is lehetséges volt. A polgárok új osztálya jön létre: a nemesek, akik bölcsességükkel és gazdagságukkal támogatják nagyszerű vezetőjüket. Ha azt reméled, hogy te lehetsz Pachacuti utódja, és fenntarthatod a népünk által jelenleg ismert jólét szintjét, tartsd boldognak ezeket a nemeseket, és építs nekik rangjukhoz méltó palotákat! Építményeitek hangja messzire visszhangzik majd Antikuna hegyvonulatain túl is, és arra ösztönzi az újonnan érkezőket, hogy keletre utazzanak, hogy a ti dicsőségetekben sütkérezzenek. Miközben a papok azon vitatkoznak, hogy a Ruruy (növekedés, gyümölcstermés) vagy a Simpa (fonás, összefonódás) útját kövessék-e Inti napisten imádatára, tanácsadóid azt tanácsolják, hogy tekints a meghódított négy suyu (régió) felé. Nem csak a zsákmányszerzés miatt, hanem azért is, hogy tanulj ezektől a vazallus nemzetektől, és használd fel a szakértelmüket, hogy dicsőséget szerezz az inkáknak. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy a négy rész birodalmának vezetője legyél ebben az aranykorban?
Ez a bővítmény 4 modult tartalmaz:
A "A Nap útja" modul a Nap-templom két alternatív elrendezését mutatja be.
Az "Az inkák vazallusai" modul egy új másodlagos akciót vezet be, amellyel a seregeid (vagy más játékosok seregei) által meghódított más népek specialitásait használhatod fel. A "Nemesek és jövevények" modul a legnagyobb az új modulok közül, és számos új funkciót vezet be: egy új épülettípust, új jövevénymunkásokat és számos új passzív épületet.
A "Pachamama" modul egy továbbfejlesztett és egyszerűsített szóló ellenfél a játékhoz, amely az Axomamán alapul (és felváltja).
Ezen kívül ez a bővítmény 8 új passzív épületet tartalmaz, amelyek bármelyik modullal való játéktól függetlenül hozzáadhatók a játékhoz.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Tawantinsuyu: The Inca Empire + The Golden Age
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2020 / 2022
  • Kiadó: Asmodee, Board&Dice
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • BGG link: LINK
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu