Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
The Quick and the Undead
14.990 Ft
Menny.:db

The Quick and the Undead

14.990 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető termék

- Nyelfüggetlen játék, ANGOL kiadás

- A társasjáték mellé, Magyar nyelvű (nyomdában készült) nyomtatott "rajongói" játékszabályt mellékelünk!

- 1-6 játékos részére

- 8+ éves kortól

- 45-60 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (2/5 komplexitás)


Leírás

Lovagolj be West Fort-ba, a vadnyugati kisvárosba, amelyet élőhalottak leptek el. Szerezz nagyobb hírnevet a lakosok körében, mint törvényen kívüli társaid és vedd át az irányítást a város felett. Keress pénzt, lopj, lőj, építs egyedi épületeket, vagy tisztítsd meg a várost az élőholtaktól annak érdekében, hogy hírneved nőjön a városban. Először lőj, soha ne kérdezz!  smiley
A The Quick and the Undead "napokon" keresztül játszódik és minden nap 3 akciókörre van bontva:
Minden fordulóban, minden játékos egyszerre és titokban kiválasztja a 8 akció lehetőség közül az egyiket, a D8-as dobókocka segítségével.
A játékosok ezután egyszerre felfedik a beállított értékeket és a kiválasztott akciójukra egy törvényen kívüli jelölőt raknak a készletükből.
Ha két vagy több játékosnak ugyanarra az akcióra kerül egy törvényen kívüli jelölője, akkor párbajoznak. A játékosok köreinek végén, ha van elég pénzük, és nincsenek élőholtak az utcán, megvásárolhatnak egy épületet, hogy megszerezzék annak egyedi akcióját. Ha már van törvényen kívüli az épületben, akkor ezek a törvényen kívüliek lövöldözni fognak az épület irányításáért. Miután minden játékos sorra került, kezdődik a 2. forduló, majd 3. A 3 forduló után az aktuális nap véget ér, és minden játékos összegyűjti az akcióterületeken felhasznált törvényen kívülieket, és visszateszi őket a készletébe. A megölt törvényen kívüliek a temetőben maradnak. A játék akkor ér véget, ha egy nap végén kevesebb élőholt van, mint játékos a városban. A játékosok ezután összeadják a megölt élőholtak és épületeik után járó a hírnév pontjaikat. A legmagasabb hírnévvel rendelkező játékos nyer.

 

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: The Quick and the Undead
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2020
  • Kiadó: Inside Up Games
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu