Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törzsvásárlói nyereményjáték

Törzsvásárlóink részére rendszeresen nyereményjátékokat hírdetünk!

Ez alatt a szöveges menüpont alatt találod az aktulis, valamint korábbi Törzsvásárlói nyereményjátékkal kapcsolatos híreket és információkat!

Amenniyben nem ismered még a Törzsvásárlói programunkat, úgy kattints erre a LINK-re, ahol részletes leírást találsz a programról! 

2023. ŐSZ TÖRZSVÁSÁRLÓI NYEREMÉNYJÁTÉK - LEZÁRULT

A "2023. ŐSZ - TÖRZSVÁSÁRLÓI NYEREMÉNYJÁTÉK" megnevezésű nyereményjátékunk során most 1 darab MY CITY-t sorsolunk ki a Törzsvásárlók között!

 

Nyereményjáték feltételének részletei, időtartama:

 • A nyereményjátékon történő részvétel alapvető feltétele, hogy legyen aktív Törzsvásárlói státuszod, valamint legyen legalább egy darab, minimum 4000 Forint kosárértékű sikeresen teljesült rendelésed 2023.09.01. és 2023.11.30. között! (A nyereményjátékon történő részvétel a meghírdetett időszakon belül már teljesült rendelésekre is érvényes!) Előrendelések esetén a lezárult és a meghírdetett időszakon belül átvett (kiszállítás alatt lévő) rendelések vesznek részt a nyereményjátékban.
 • A nyereményjáték 2023.11.30-án 23 óra 59. perckor zárul, tehát a megadott időpontig leadott rendelések még részt vesznek a sorsoláson. (A sorsolás időpontjáig a rendelés teljesülését ellenőrizzük, annak sikeressége feltétele a résztvételnek.)
 • A nyereményt 2023.12.07-én sorsoljuk ki és a sorsolás eredményét jelen hírdetmény alatt, valamint Facebook oldalunkon tesszük közzé! A nyertessel a regisztrációja során megadott elérhetőségek valamelyikén vesszük fel a kapcsolatot!
 • A sorsoláson egy felhasználónak több rendelése is részt vesz, ezzel adva nagyobb esélyt a rendszeres vásárlóinknak.
 • A nyereményjáték során 1 darab társasjátékot sorsolunk ki! A nyereményt a rendelésazonosítók alapján sorsoljuk.
 • A nyeremény kupon formájában kerül átadásra a nyertesnek, melyet a megadott e-mail címre küldünk ki. A nyereménykupon egy következő rendelés alkalmával (vásárlási értékhatártól függetlenül), egy éven belül váltható be. A kupon a megnyert terméken felül ingyenes szállítást is biztosít a rendelés mellé!

Kisorsolt rendelés azonosító: 230926

Gratulálunk!  laugh

 

  

2023. NYÁR TÖRZSVÁSÁRLÓI NYEREMÉNYJÁTÉK - LEZÁRULT

A "2023. NYÁR - TÖRZSVÁSÁRLÓI NYEREMÉNYJÁTÉK" megnevezésű nyereményjátékunk során most 1 darab RAIDS és 1 darab RAIDERS OF THE NORTH SEA 1000 darabos Puzzle-t sorsolunk ki a Törzsvásárlók között!

 

Nyereményjáték feltételének részletei, időtartama:

 • A nyereményjátékon történő részvétel alapvető feltétele, hogy legyen aktív Törzsvásárlói státuszod, valamint legyen legalább egy darab, minimum 4000 Forint kosárértékű sikeresen teljesült rendelésed 2023.06.01. és 2023.08.31. között! (A nyereményjátékon történő részvétel a meghírdetett időszakon belül már teljesült rendelésekre is érvényes!) Előrendelések esetén a lezárult és a meghírdetett időszakon belül átvett (kiszállítás alatt lévő) rendelések vesznek részt a nyereményjátékban.
 • A nyereményjáték 2023.08.31-én 23 óra 59. perckor zárul, tehát a megadott időpontig leadott rendelések még részt vesznek a sorsoláson. (A sorsolás időpontjáig a rendelés teljesülését ellenőrizzük, annak sikeressége feltétele a résztvételnek.)
 • A nyereményeket 2023.09.08-án sorsoljuk ki és a sorsolás eredményét jelen hírdetmény alatt, valamint Facebook oldalunkon tesszük közzé! A nyertesekkel a Törzsvásárlói regisztrációja során megadott elérhetőségeken vesszük fel a kapcsolatot!
 • A sorsoláson egy felhasználónak több rendelése is részt vesz, ezzel adva nagyobb esélyt a rendszeres vásárlóinknak.
 • A nyereményjáték során 1 darab társasjátékot és 1 darab puzzle-t sorsolunk ki! A nyereményeket a rendelésazonosítók alapján, külön-külön sorsoljuk, így összesen két sorsolást tartunk. (Mivel egy törzsvásárló több rendeléssel is részt vehet a sorsoláson, így akár mindkét nyereményre megvan az esélye). A nyeremények közül az elsőként kisorsolt nyertes választhat egyet, majd pedig a megmaradt nyeremény automatikusan a második nyertesé lesz. 
 • A nyeremények kupon formájában kerülnek átadásra a nyerteseknek, melyet a megadott e-mail címre küldünk ki. A nyereménykupon egy következő rendelés alkalmával (vásárlási értékhatártól függetlenül), egy éven belül váltható be. A kupon a megnyert terméken felül ingyenes szállítást is biztosít a rendelés mellé!

Kisorsolt rendelés azonosítók:

1. 230629

2. 230673

Gratulálunk!  laugh

  

Árukereső.hu Árukereső.hu