Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Vast: The Mysterious Manor - CSOMAGAJÁNLAT
29.480 Ft
27.990 Ft
Kedvezmény: 1.490 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Termék címkék:
Leder Games

Vast: The Mysterious Manor - CSOMAGAJÁNLAT

29.480 Ft
27.990 Ft
Kedvezmény: 1.490 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

​​* A csomagajánlat nem különálló termék! A csomagajánlat a kínálatban megtalálható egyes termékek összeállítása, melyek együttes megvásárlása esetén mennyiségi kedvezményt tartalmaznak. A feltűntetett kedvezmény nélküli ár az elmúlt 30 nap legalacsonyabb, a csomagot alkotó termékek összesített, mennyiségi kedvezmény nélküli árát jelöli (termékeknként történő vásárlás esetén).


- Nyelvfüggő játék, Angol kiadás

- A CSOMAG TARLATMAZZA AZ ALAPJÁTÉKOT, VALAMINT A THE HAUNTED HALLWAYS KIEGÉSZÍTŐT!

- 1-5 játékos részére, 

- 13+ éves kortól

- 60-120 perc átlagos játékidő

- Nehéz játék (4/5 komplexitás)


Leírás

Vast: The Mysterious Manor - A kastély generációk óta elhagyatottan áll a völgy árnyékos részén. A pók, miután megszökött börtönéből, most arra törekszik, hogy visszatérjen régi pompájába, miközben a birtok csontvázszerű őrei továbbra is a sötétségben kavarognak. A paladin pedig eljött a kastélyba vezeklést keresve, melyhez el kell pusztítania a pókot. A Vast elvisz téged és barátaidat egy teljes aszimmetriára épülő, kísértetházban zajló kalandra. Itt nincs vidám utazó csapat, ami a gonosz ellen harcol. A Vastban te veszed át az irányítást a történet bármelyik része felett. Játssz a jámbor paladin, a gyilkos csontvázak, a félelmetes pók vagy maga a kastély szerepében. Ezen kívül ott van még a Varázsló, aki azért jött ebbe a világba, hogy uralkodjon a többiek elméjén. Minden szerepnek megvan a maga ereje, figurája és a győzelemhez vezető útja... és csak egy győztes lehet!
Vast: The Haunted Hallways - Zaklasd ellenfeleidet az Árnyék lovaggal, egy átkozott szörnyeteggel, akit a balszerencse béklyózott meg és aki azon dolgozik, hogy a kastély szobáit saját tervezésű labirintussá alakítsa. Kövesd a Páncélos lovag kalandjait, amint ismét új ellenfelek ellen indul harcba. A Haunted Hallways két új szerepet is bevezet: az Árnyék lovagot és a Páncélos lovagot. Új, egyedi képességekkel és felszereléssel rendelkező csontvázak jelennek meg, majdnem megduplázva stratégiai lehetőségeiket. A kiegészítő több mint negyven kidolgozott műanyag minit is tartalmaz, köztük erőfalakat, kincseket, tojásokat és pókhálókat. 

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Vast: The Mysterious Manor
  • Verzió: Angol kiadás 
  • Megjelenés éve: 2019
  • Kiadó: Leder Gamer
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol, P
  • Online elérhető játékszabályok: Angol, 
  • Dobozméret: 29cm x 23cm x 10cm
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu