Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Előrendelési információk


 

Kérjük olvasd el az előrendelési tájékoztatónkat mielőtt előrendelnél terméket!

 

A  raktáron lévő termékrendelések mellett lehetőséget szeretnénk biztosítani bizonyos termékek esetén előrendelésre is. Ezek a termékek jellemzően még megjelenés-, újranyomás-, vagy beszállítás előtt álló termékek, melyekre a kereskedelmi partnereink felé mi is előre tudjuk leadni igényünket (előrendelés formájában). Így értelemszerűen az előrendelhető termékek nincsenek raktáron, azok rendelésének menete, a kiszállítási idők, valamint az ügyfelek kiszolgálása eltér a raktáron lévő termékekétől!

Az előrendelések esetén törekszünk az újabb, "felkapott" címeket és persze a rejtett gyöngyszemeket kiválogatni, ezeket a lehető leggyorsabban és legkedvezőbb áron biztosítani részetekre! 

Nálunk az előrendelés jelző, nem csak egy matrica, vagy egy jól hangzó szlogen, legalábbis nem ennek szánjuk. Mi az előrendeléseket ténylegesen úgy szeretnénk kezelni, hogy az a vevőink igényeit vegye alapul és kímélje pénztárcájukat!

Előrendelés előnyei:

 • Még kedvezőbb árak előrendelések esetén (megpróbáljuk a legjobb árakat biztosítani az adott termék esetében),
 • Dinamikus árazás az előrendelések esetén, hogy ne kelljen az ár miatt aggódnod (részletek lejjebb),
 • Nem kell előre fizetned! Ráérsz a termékért csak akkor fizetni, ha már úton van hozzánk!* (*Amennyiben a leadott rendeléseid összértéke meghaladja a 40.000 forintot, fenntartjuk a jogot, hogy előleg díjbekérőt küldjünk részedre a 40.000 forint feletti díjtételekről!)
 • Összevonhatsz előrendeléseket, valamint azokat a raktárról történő rendeléseiddel is kombinálhatod, ezzel csökkentve a szállítási költségeket!
 • Az elsők között lehetsz akiknek kiküldjük a beérkezett játékokat!

 

Előrendelés esetleges hátrányai:

 • Az előrendelt termékekre várni kell! Terméktől függően ezek lehetnek hetek, de akár hónapok is (nem rajtunk múlik)!
 • Az előrendelhető termékek árai nem számítanak bele a szállítási kedvezményekbe, szállítási díjuk fix összeg (de a rendelések kombinálhatóak, összevonhatóak, részletek lentebb)!
 • Sajnos esetenként előfordulhat, hogy a rendelt termék nem érkezik meg időben hozzánk, vagy nem a rendelt mennyiség érkezik (Nem jellemző, de erre nincs ráhatásunk)!

 

Előrendelési információk - GYIK

 

Hol találhatóak az előrendelhető termékek?

Az előrendelhető termékeket összegyűjtve a "KIMEMELT AJÁNLATOK" menün belül, az "ELŐRENDELÉSEK" termékkategóriában találod meg! Az előrendelhető termékek minden esetben el vannak látva "ELŐRENDELÉS" címkékkel, valamint a termék adatlapján található "Elérhetőség" információnál "Előrendelhető" felirattal vannak ellátva a termékek!

 

Szeretnék előrendelni, kötelező regisztrálnom?

A regisztráció nem kötelező, de mi nagyon ajánljuk! Annak érdekében, hogy könnyebben átlásd a leadott előrendeléseidet, rendelés összevonásaidat, illetve könnyebben vissza tudd nézni a rendelések adatait mindenképpen javasoljuk a regisztrációt! Azon kívül, hogy neked sokkal átláthatóbbá és követhetőbbé teszi a rendeléseidet, nekünk is nagy segítség a rendeléskezelésben, így a munkánkat is segíted a regisztrációddal!  smiley

 

Hogyan tudok előrendelést leadni egy termékre?

Előrendelést csak "ELŐRENDELÉS" címkével ellátott termékre tudsz leadni! Fontos, hogy az előrendelhető termékeket és a raktáron lévő termékeket minden esetben külön-külön add le a kasszánál! Ez azt jelenti, hogy a kosaradban ne legyen a kasszánál "előrendelhető" és "raktáron" lévő termék egyszerre! Amennyiben szeretnél raktáron lévő termékeket vásárolni és előrendelni is, kérünk hogy külön-külön add le rendelésed!

Az előrendelés menete megegyezik a raktáron lévő termékekével, annyi kivétellel, hogy a szállítási és fizetési módot pontosítanod kell miután beérkezett előrendelésed!

 

Véletlenül egybe adtam le a rendelést előrendelhető és raktáron lévő termékre, mit tegyek?

Nem probléma, nem lehet elrontani semmit!  smiley Ha véletlenül így adnád le a rendelésed, kollégáink a rendelésleadást követően felveszik veled a kapcsolatot a megadott elérhetőséged valamelyikén és pontosítják veled a rendelés részleteit! (Rendelések szétválasztása, szállítási/fizetési mód pontosítása, stb.). Ne aggódj, megoldjuk!  smiley

 

Egy típusú termékből szeretnék több darabra előrendelést leadni, de limitálva van a rendelhető mennyiség. Van rá mód, hogy többet is rendeljek?

A webshopban minden termék (nem csak az előrendelhetők) rendelhető darabszáma korlátozva van. Ennek okai több mindenre visszavezethetőek, de legfőbb magyarázata az, hogy mi egy kisvállalkozás vagyunk és készleteink "végesek". Célunk "mindenkit" kiszolgálni, így a korlátozás a Ti érdekeiteket szolgálja elsősorban! Amennyiben a megadott korlátozás feletti mennyiséget szeretnél rendelni, kérünk add le a rendelésed a beállított korlátozásoknak megfelelően és írd bele a rendelés megjegyzés rovatába, hogy milyen mennyiségekre lenne szükséged. Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetnek veled a lehetőségekről!

 

Lekéstem az előrendelést, meg fogom tudni venni a terméket "raktárról"?

Nagy valószínűséggel igen, de.... a partnereink előrendelési időszakán túl leadott rendeléseink költségei általában magasabbak mint az előrendelési időszakban leadottak, valamint azok teljesítését a partnereink nem garantálják.

 

Milyen szállítási módok vannak előrendelés esetén?

Előrendelés esetén az "ELŐRENDELÉS : Szállítás utólagos meghatározása" szállítási módot tudod kiválasztani. Ennél a szállítási módnál nem kerül meghatározásra a szállítás módja, valamint nem kerül felszámításra a rendelés pillanatában szállítási díj sem. A szállítási módot és a fizetési módot elég akkor megadnod, mikor beérkezik hozzánk az előrendelt terméked. Miután beérkezett a termék, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

Az Előrendelés szállítási díjai minden esetben utólag kerülnek meghatározásra!

Update (2023.06.30.-tól érvényes): Előrendelés esetén ki tudod választani a várható szállítási módot. Ennél a szállítási módnál meghatározásra kerül a szállítás módja. A kiszállítást kérheted FoxPost csomagautomatába, vagy pedig MPL szolgáltatások által (Házhozszállítással, MPL csomagpontra, Postán maradó szállítás). A rendelés pillanatában, a rendelés összesítőn és a rendelés visszaigazolásban a maximális szállítási díjak is megjelennek információs jelleggel (ezek a díjak maximális díjak és rendelések összevonásával csökkenthetőek). A kiválasztott szállítási módot és fizetési módot az előrendelt termék beérkezését követően még lesz lehetőséged módosítani! Miután beérkezett a termék, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

 

Hogyan kérhetem az előrendelés kiszállítását?

Miután beérkezett az előrendelt termék, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot! Ha ez megtörtént, kétféleképpen tudod a kiszállítást igényelni:

1. Leadsz egy megrendelést az előrendelt termék kiszállítására (https://www.gamerna.hu/preorder-delivery). Ennek a szolgáltatásnak a megrendelése ugyan úgy történik, mint bármely raktáron lévő termék vásárlása, így rendelési adatoknál meg tudod adni a szállítási adatokat!

vagy

2. Válasz üzenetben elküldöd kollégáink részére a szállítási információkat (Szállítási mód: MPL/FoxPost/Személyes átvétel; Szállítási cím; Név; Telefonszám)

 

Az előrendelt termékekre vonatkozik szállítási kedvezmény?

Nem! Az előrendelhető termékek árai nem tartalmaznak "rejtett",úgymond beépített szállítási költségeket, így az előrendelt termékek összértékei nem számítanak bele a szállítási kedvezmények értékhatáraiba. A szállítási kedvezmények csak raktáron lévő termékekre vonatkoznak! 

Az előrendelt termékek szállítási díjai: FoxPost automata 990 Forint ; MPL szolgáltatások díja egységesen 1990 Forint.

Tudjuk, ez elveszi annak illúzióját, hogy "nem fizettél" a szállításért, de úgy gondoljuk (a rendelési szokásaitokat is figyelembe véve), hogy a termékek alacsonyabb áron történő értékesítése a többség érdekét szolgálja és összeségében gazdaságosabban tudjátok a rendeléseket koordinálni. Az előrendelések összevonhatóak, valamint az előrendelések raktáron lévő termékekkel is kombinálhatóak, így a szállítási költséégek optimalizálhatóak!

 

Mit jelent a rendelések összevonása?

Mivel az előrendelt termékek beérkezési idejei igen változóak, így az előrendelések szállítási és fizetési módját később kell megválasztanod. Ez annyit jelent, hogy a rendelésed szállítási és fizetési módját a termék beérkezését követően kell eldöntened. Ezt megteheted a beérkezést követően az előrendelt termék kiszállításának megrendelésével (https://www.gamerna.hu/preorder-delivery), vagy válasz e-mailben!

Hogy miért jó ez neked? Az előrendelt termék ára ugyan nem tartozik bele a szállítási kedvezményekbe, de ha "összevársz" több leadott előrendelést, vagy az előrendeléseidet kombinálod, egy "hagyományos", raktáron lévő termék rendelésével, úgy mindent egy csomagban küldünk el részedre. Természetesen minden esetben a számodra legkedvezőbb szállítási díjat alkalmazzuk.

Példa: Előrendeltél egy 20.000 forintos terméket az "ELŐRENDELÉS : Szállítás utólagos meghatározása" szállítási módot választva. Időközben előrendeltél még egy terméket 20.000 forint értékben. A két termék beérkezéséről értesítést adott ügyfélszolgálatunk számodra. (Jelenleg nem vonatkozik a rendelésre szállítási kedvezmény, de a két csomagot egy szállítási díjjal küldenénk ki). Még a kiszállítás előtt választottál raktáron lévő termékekből 36.000 forintos összértékben és leadtad a rendelést. A raktáron lévő termékek összértéke alapján a szállítás ingyenessé vált, így a raktáron lévő termékek és a "frissen" beérkező előrendelések egy csomagban, ingyenesen kerülnek kiszállításra!

 

Össze szeretnék várni több előrendelést és egyben szeretném ha kiszállítanátok, van erre mód?

Természetesen van rá mód, de az előrendelések beérkezett termékeit maximum 30 napig tudjuk fenntartani részedre. 

 

Mikor kell kifizetnem az előrendelt terméket?

Előrendelés esetén 40.000 forintos értékhatárig csak a termék beérkezését követően kell annak árát kifizetni! 

Ha a ledott előrendeléseid összértéke meghaladja a 40.000 forintot, úgy a 40.000 forint feletti összegről előzetes díjbekérőt küldünk részedre. Kis családi vállalkozás révén a pénzforgalmi tőkénk likviditásának megőrzése kiemelten fontos annak érdekében, hogy újabb termékbeszerzéseket intézhessünk és a raktárkészletek folyamatos fenntartását is biztosítani tudjuk. Ezen okokból kifolyólag jelenleg nem tudjuk korlátlanul hitelezni az előrendeléseket, ezért szükséges a bevezetett limit. Megértéseteket köszönjük!

 

Hogyan tudom kifizetni az előrendelt termékek árát?

A termék ellenértékét utánvéttel, vagy pedig banki előreutalással fogod tudni rendezni, nincs lehetőség a termék online bankkártyás fizetésére! A kifizetés módját a termék beszállítása után tudod megadni. 

Ha az előrendelésed megérkezett, kétféleképpen tudod a kifizetést intézni:

1. Átutalással:

 • Leadsz egy megrendelést az előrendelt termék kiszállítására (https://www.gamerna.hu/preorder-delivery). Ennek a szolgáltatásnak a megrendelése ugyan úgy történik, mint bármely raktáron lévő termék vásárlása, így a rendelési adatoknál meg tudod adni a szállítási adatokat! Itt kiválasztod az "Előre utalási fizetési" módot, majd véglegesíted a rendelést! A szállítási szolgáltatás megrendelés összgéhez (valamint ha volt a kosárban raktáron lévő termék, akkor annak az összegéhez) munkatársaink manuálisan hozzáadják az előrendelt termék díját és erről egy Díjbekérőt küldenek részedre! (A Díjbekérő tartalmazza az Előrendelt termék, a szállítási díj, valamint ha volt "raktáron" lévő kiegyenlítetlen rendelésed, akkor annak a díját is.)
 • vagy, Válasz e-mailben megírod nekünk igényedet az átutalással kapcsolatosan és mi Díjbekérőt küldünk részedre a fentebb említett tartalommal.

2. Utánvéttel:

 • Leadsz egy megrendelést az előrendelt termék kiszállítására (https://www.gamerna.hu/preorder-delivery). Ennek a szolgáltatásnak a megrendelése ugyan úgy történik, mint bármely raktáron lévő termék vásárlása, így a rendelési adatoknál meg tudod adni a szállítási adatokat! Itt kiválasztod az "Utánvét fizetési" módot, majd véglegesíted a rendelést! A szállítási szolgáltatás megrendelés összgéhez (valamint ha volt a kosárban raktáron lévő termék, akkor annak az összegéhez) munkatársaink manuálisan hozzáadják az előrendelt termék díját! A csomagod átvételekkor a teljes díjat, egyben kell fizetned. (Az Utánvét összeg tartalmazza az Előrendelt termék, a szállítási díj, valamint ha volt "raktáron" lévő kiegyenlítetlen rendelésed, akkor annak a díját is.)
 • vagy, Válasz e-mailben megírod nekünk igényedet az utánvétellel történő fizetéssel kapcsolatosan és mi ennek megfelelően adjuk fel a csomagodat.

 

Változhat az előrendelt termék ára?

Előrendelés esetén, a nagy beszállítási idők miatt előfordulhat, hogy egyes termékek feltűntetett ára az előrendelési időtartam alatt megváltozik a webshopban. A változás lehet pozitív vagy negatív irányú, tehát a termék ára nőhet, vagy csökkenhet. Ennek oka lehetnek a kiadók/beszállítók általi előrendelési kedvezmények megszűnése, vagy további kedvezmények elérése, devizaárfolyam változás, stb. 

A már leadott előrendelések esetén nem fordulhat elő az, hogy a termékért többet kellene fizetned annak beérkezését követően, mint amikor megrendelted azt! (Emlékeztetőül: A szállítási díjak utólag kerülnek meghatározásra!)

Amennyiben az előrendelési időszak alatt egy termék ára lejjebb megy, úgy "dinamikus árazást" alkalmazunk a már leadott előrendelések esetén!

 

Dinamikus árazás? Az meg micsoda?

A dinamikus árazási módszert azért alkalmazzuk, hogy garantáljuk az előrendelt termék legjobb árát a már leadott előrendelések esetén is. Tudjuk milyen érzés az, amikor leadunk egy előrendelést és másnap olcsóbb a termék, ugyan abban a boltban. Éppen ezért abban az esetben, ha az előrendelési időszak előrehaladtával kedvezőbb ajánlatot tudunk partnereinknél elérni (pl. nagy rendelési szám leadása miatt, kedvező devizaárfolyam változás, stb.) és így csökkenteni tudjuk az előrendelési árainkat, a már leadott rendelések esetén is biztosítjuk részedre a legkedvezőbb árat a termék beérkezését követően! Az árak meghatározásánál a rendelési időpontokat vesszük alapul!

Hogyan is működik ez? Például előrendeltél egy terméket 10.000 forint értékben március 1-én, majd a termék ára március 10-én 8.000 forint lesz (pl. nagyobb beszállítói kedvezmény miatt), majd április 2-án a termék előrendelési ára 12.000 forintra emelkedik és a beszállításig ezen az áron marad. Mivel dinamikus árazást alkalmazunk, így a a beszállítás után arról kapsz tőlünk értesítést, hogy 8.000 forintot (+szállítási díj) szükséges fizetned, mert a leadott rendelésed időpontja és a beszállítás időpontja között a legalacsonyabb termékár 8000 forint volt. Abban az esetben, ha április 2-án túl adod le az előrendelést 12.000 forintos áron úgy arra nem vonatkozik utólagosan a kedvezmény, tehát 12.000 forintról (+szállítási díj) fogsz értesítést kapni a beszállítást követően.

A dinamikus árazás miatt azt javasoljuk, hogy minél előbb add le az előrendelési igényedet, hogy a lehető legjobb áron kapd meg a terméket!  smiley

(Lehet, hogy a dinamikus árazási módszer miatt extra profitról mondunk le és negatívan érintenek bennünket a devizaárfolyam változások, de úgy gondoljuk, hogy ez így a legkorrektebb veletek szemben! smiley )

 

Mikor érkezik be a termék és mikor szállítjátok ki?

A termékek adatlapján egy becsült beszállítási időt minden esetben feltűntetünk. A feltűntetett dátumot a nagykereskedelmi partnereink által megadottak alapján kalkuláljuk. Amennyiben valamely partnerünk megváltozott beszállítási időkről tájékoztat, úgy mi is frissítjük a becsült dátumot!

A termékek beérkezését követően felvesszük veled a kapcsolatot a szállítási és fizetési adatok, illetve módok pontosítása érdekében! Miután az adatok egyeztetésre kerültek és a termékek ára rendezésre került, összekészítjük és elküldjük részedre a csomagot. A várható szállítási idő a beszállítástól számított maximum 1 hét!

 

Előrendeltem egy terméket, garantáltan kapni fogok belőle?

Nem tudjuk 100%-ban garantálni, hogy az előrendeléseket minden esetben teljesítjük. Előfordulhat, hogy a mi előrendeléseinket is módosítják partnereink, a leadott rendeléseket törölhetik, vagy a leadott mennyiségek darabszámát csökkenthetik. Sajnos erre nincs ráhatásunk, hidd el a mi érdekünk is az, hogy megkapd a rendelt terméket. Ígérjük mindent megteszünk a rendelés teljesítése érdekében! Amennyiben probléma áll fenn a beszállítással, azonnal értesítünk!

 

Meggondoltam magam, mégsem kell az előrendelt termék. Visszamondhatom?

Az előrendelés leadása ugyan úgy, mint bármilyen raktárról történő rendelés, megrendelésnek számít, így természetesen élhetsz az elállás jogával. 

Az előrendelhető termékek esetén nekünk is le kell adnunk a partnereink felé a megrendeléseket, melyek a legtöbb esetben nem visszamondhatóak, a rendelés kötelező érvényű. Kérünk, hogy lehetőleg csak abban az esetben adj le előrendelést egy termékre, ha biztosan át is veszed azt. Köszönjük!

 

Bármilyen egyéb kérdésed lenne az előrendeléssel kapcsolatban keress minket bizalommal!  smiley

 

Árukereső.hu Árukereső.hu