Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hamlet: The Village Building Game
15.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Hamlet: The Village Building Game

15.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

- Enyhén nyelvfüggő játék, ANGOL kiadás. (*Magyar játékszabály letölthető IDE KATTINTVA!)

- 1-4 játékos részére

- 14+ éves kortól

- 25-100 perc átlagos játékidő

- Közepes nehézségűw játék (3/5 komplexitás)


Leírás

Ha egy faluépítős társasjátékra gondolsz, néha kártyatáblák vagy statikus hatszögletes csemperácsok jutnak eszedbe. Gondold újra!

Rengeteg épület, mind különböző formájú, és mind izgalmas módokon illeszkednek egymáshoz. Egy falu, amelyhez a játékosok hozzájárulnak, saját, önmagát alakító kereslet- és kínálati gazdaságával. A falusiak élelmiszert szállítanak a háztartásoknak és építőanyagokat az építkezéseknek. És egy napon végre felépül a templom, és az egykor kis falu egy kezdődő várossá alakul. Ki lesz a legnagyobb haszonélvező, amikor ez megtörténik?

A Hamlet egy közepesen összetett, kompetitív faluépítő társasjáték, ahol a játékosok közösen alakítják a falut egy nyüzsgő kisvárossá. Ebben a lapkalehelyezős játékban a játékosok épületeket építenek, amelyeket mindenki használhat anyagok előállítására, nyersanyagok finomítására, pénzkeresésre és fontos szállítások lebonyolítására, hogy megépíthessék Hamlet nagy nevezetességét, a templomot.

A játékban szabálytalan alakú lapkák vannak, amelyek rács nélkül kapcsolódnak egymáshoz, hogy egy minden alkalommal teljesen más falut alkossanak. A lapkák elhelyezése organikusan hozza létre az összekötő utakat, amelyeket a falubeliek arra használnak, hogy a nyersanyagokat a faluban szállítsák. Ennek köszönhetően a játékosok olyan játéktáblákat építenek, amelyeken soha nem lesz két egyforma játék. Mivel az épületek közösek, ez egy képlékeny gazdaságot is teremt, ahol a játékosok mindig keményen dolgoznak azon, hogy a falut a legszükségesebb nyersanyagokkal lássák el.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Hamlet: The Village Building Game
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2022
  • Kiadó: Asmodee, Mighty Boards
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Magyar, Angol, 
  • Dobozméret: 30cm x 30cm x 7cm
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu