Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Last Bastion
17.990 Ft
Menny.:db

Last Bastion

17.990 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető termék

 


- Nyelvfüggetlen játék, Angol kiadás (*Magyar játékszabály letölthető IDE KATTINTVA!)

- 1-4 játékos részére

- 14+ éves kortól

- 45 perc átlagos játékidő

- Közepes nehézségű játék (3/5 komplexitás)


Leírás

Egy maroknyi hős épp most lopta el a Baleful Királynő hatalmas ereklyéit. Nélkülük a halhatatlan uralkodó meggyengült; egyetlen célja pedig az ereklyék visszaszerzése. Amíg a főmágusok megpróbálják elpusztítani az ereklyéket, a hősök visszahúzódtak az Ősi Királyok Bástyájába, ahol akár az életük árán is, de meg kell védeniük az erődöt. A Hadurak által vezetett hordák szüntelenül ostromolják a bástyákat. Ha ez a fellegvár elesik, akkor az egész civilizációt elsöpörnék, és az egész világ káoszba zuhanna...

A Last Bastion (Utolsó erőd) -ben a játékosoknak kooperatívan kell legyőzniük az ellenfeleket, akik az idő előrehaladtával nem hogy kevesebben, de több fővel és erősebben térnek vissza a játékos térre. A játékosok által választható karakterek más képességekkel rendelkeznek, így a több játékos módban, amennyiben nem 4-en játsszuk, érdemes a számunkra megfelelő kombinációt megtalálni.


A karakterek a tábla közepén kezdenek, ahonnan körönként van tovább lépési lehetőségük, hogy a városban fellelhető akciókat használják. Lépni nem mindig kifizetődő, mivel minden körben érkezhetnek hozzánk hordák (a játékosok karakter paneljére), akikkel akkor tudunk megküzdeni, ha jó pozíciót vettünk fel a városkában. A társasjáték dobókockák segítségével csempész nem kicsi szerencse faktort a játékmenetbe, amely néha megnehezíti a szereplők dolgát. 


A Last Bastion (Utolsó erőd) szabályrendszere nem kezdők számára készült, így elsőre összetettnek tűnhet. A játékosok akkor tudnak nyerni, ha egymás képességeit jól kombinálják és olyan stratégiát alakítanak ki, amelyben az utolsó hős is életben marad úgy, hogy a hordákat is legyőzzék!

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Last Bastion
  • Verzió: Angol nyelvű kiadás
  • Megjelenés éve: 2019
  • Kiadó: Repos
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol, Magyar
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu