Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Robin Hood and the merry men
17.990 Ft
14.490 Ft
Kedvezmény: 3.500 Ft
Az akció időtartama: 2024. 05. 17. - 2024. 05. 23.
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Robin Hood and the merry men

17.990 Ft
14.490 Ft
Kedvezmény: 3.500 Ft
Az akció időtartama: 2024. 05. 17. - 2024. 05. 23.
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

- Nyelvfüggetlen játék, NÉMET kiadás, (*Magyar játékszabály letölthető IDE KATTINTVA!)

- 1-5 játékos részére

- 13+ éves kortól

- 60-90 perc átlagos játékidő

- Nehéz játék (4/5 komplexitás)


Leírás

A Robin Hood and the Merry Men egy félig kooperatív, de ugyanakkor rendkívül kompetitív társasjáték, amely a mindenki által ismert és kedvelt robin hood történetet dolgozza fel. A Robin Hood and the Merry Men egy tematikus, euro stílusú játék, amely tökéletesen ötvözi a munkás elhelyezés, a sorozat gyűjtés, az erőforrás management és a dobókocka nyújtotta játékmechanizmusokat egy nagy, izgalmas crossoverben.

A Robin Hood and the Merry Men megnevezésű játékban, a játékosok olyan híres hősök szerepét vehetik fel, mint Robin Hood, Little John, Will Scarlet, Maid Marien és Jane Fortune. Mivel Richárd király éppen keresztes hadjáratot folytat, János herceg felhatalmazást ad Nottingham bírájának, hogy mértéktelen módon megadóztassák a Nottinghamben és környékén található falvakat. Mielőtt keresztes hadjáratára indult, Richárd király különleges feladatokat adott neked. Küzdelmei közepette, örömmel fogadná a hírt, hogy bátor hősei teljesítették azokat.

A játékosok minden köre két fázisból áll: a "vidám fiúk" fázisból és egy "hős" fázisból.

A "vidám fiúk" fázisban a játékos hűséges barátait és azok képességét használhatja, akik híresek arról, hogy képesek pédául erőforrásokat és fegyvereket beszerezni, torlaszokat építeni, vagy különféle csapdákat állítani annak érdekében, hogy elkapják a bíró őreit és megakadályozzák az arannyal teli kocsik várba történő bejutását. 

A "hős" fázisban hősödet küldheted el, hogy harcoljon a bíró őreivel, csapjon le és rabolja el a királyi kocsik kincseit, vegyen részt íjászversenyeken, mentsen ki foglyokat a kastély legsötétebb kazamataiból és még sok minden mást.

A játékosok 5 fordulón keresztül próbálják közösen megakadályozni az arannyal teli kocsik bejutását a várba, de közbe egymással is versengenek. Ha sikerrel járnak, és visszaverik az 5 támadást, győztest hirdetnek. A legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos lesz Nottingham legnagyobb bajnoka.

A játék összetettsége miatt, haladó játékosok számára ajálnjuk a játékot!

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a játék, bővebb cikket találsz róla PC Guru társalgó cikkei közt. A cikket az alábbi linken keresztül közvetlenül is eléred: LINK

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Robin Hood and the merry men
  • Verzió: Német kiadás
  • Megjelenés éve: 2019
  • Kiadó: Taverna Ludica Games
  • Nyelv: Német (Nyelvfüggetlen játék! Csak a dobozon, a játékos segétleten, valamint a játékszabályban található nyelvfüggő tartalom!)
  • Játékszabály nyelve: Német
  • Online elérhető játékszabályok: Magyar, Angol, Német,
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu