Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ten Suns
6.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Ten Suns

6.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

- Nyelvfüggetlen játék, ANGOL kiadás

- Kickstarter kiadás, tartalmazza az elért stretch célokat is!

- 1-6 játékos részére 

- 10+ éves kortól

- 30-45 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (2/5 komplexitás)


Leírás

Kezdetben csak te voltál és más ősi lények. Aztán eljött az Istenek hajnala, és több égi lény jött létre. Ekkor a mennyei birodalom Jáde Császára tíz lázadó gyermeket szült, akik perzselő napokká változtatták magukat, hogy véget vessenek a világnak. Ez számodra jó volt, ugyanis a tíz napból energiát merítettél, ami legyőzhetetlenné tett téged.

Sajnos, megjelent egy Hou Yi nevű halandó hős és arany íjával egyenként elkezdte lelőni a Napokat. Minden egyes Nap elpusztulásával a te hatalmad is elhalványult. Rájöttél, hogy az abszolút hatalmad veszélyben van. Ahhoz, hogy a csúcson maradhass, gyorsan szövetséget kell kötnöd az istenekkel, fényűző palotákat kell építened, befolyásolnod kell a földeket, hogy imádjanak téged, és mitikus szörnyeket kell legyőznöd, hogy tekintélyt szerezz - mindezt mielőtt a Napok örökre eltűnnek! Üdvözölünk a Ten Suns-ban!

A Ten Suns játékban a  játékosok vakon licitálnak. A játék a legendás kínai íjász, Hou Yi története köré épül, aki 9 Napot lőtt le, és megmentette Kínát a perzselő hőségtől. A játékosok olyan ősi lények, akik a 10 Napból merítik energiájukat. Mielőtt a Napok mind eltűnnek, a játékosok igyekeznek elég presztízst szerezni, hogy biztosítsák állandó helyüket az istenek között. A játékban olyan híres kínai helyszínek szerepelnek, mint a Nagy Fal, Xi An és sok más. Az ősi Kína más istenei és legendái is szerepelnek benne, köztük Csang'E és a Jáde Nyúl.

Minden forduló kezdetén a játékosoknak meghatározott mennyiségű energiájuk van, amellyel licitálhatnak egy folyamatosan változó kártyakészletért. Ez az összeg megegyezik a Napok aktuális számával az égen. Azonban minden alkalommal, amikor Hou Yi megjelenik, több Napot lő le és a játékosoknak egyre kevesebb energiájuk lesz, amivel licitálhatnak. A játékosok az energia más formáit is megcsapolhatják, például a Holdról származó energiát, vagy más isteneket erelyét. 

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Ten Suns
  • Verzió: ANGOL kiadás
  • Megjelenés éve: 2020
  • Kiadó: Medieval Lords
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • Dobozméret: 16cm x 10cm x 5cm
  • BGG link: LINK
  • KS link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu