Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Wakanda
4.990 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
wakanda

Wakanda

4.990 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 1.190 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető termék

- Nyelvfüggetlen játék, többnyelvű kiadás (ANGOL,NÉMET,OLASZ)

- 2 játékos részére

- 8+ éves kortól

- 15 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (2/5 komplexitás)


Leírás

Minden századik holdnál a különböző törzsek tagjai összegyűlnek, hogy új totemeket faragjanak. Az általuk készített totemek családjuk, falujuk, bátorságuk és kultúrájuk értékeit képviselik. Az a törzs, amelyik a legtekintélyesebb totemoszlopot készíti, megnyeri a versenyt...

Wakandában a játékosok értékes totemoszlopok készítéséért versenyeznek, de az oszlopok értékét legalább annyira meghatározza, hogy hol állnak, mint az, hogy mi van bennük. Minden játékos három fejdísszel kezdi a játékot. A nyolc falupakliból hatot egy sorban raknak le, három lapot 90º-kal megdöntve, hogy jelezzék, hogy nem játszanak; minden lapon egyedi pontozási szabály van, és ez a szabály a játékos összes totemoszlopára érvényes, ha megszerzi az adott lapot.

Egy körben a játékos először húz egy totemoszlopot a zsákból; a játékban 21 totemoszlop figura található: egy sas, két törzsfőnök, három tomahawk, négy állatbőr, öt sátor, hat nap. Ezután a játékos vagy az egyik totemoszlop darabját helyezi egy szabad falupaklira VAGY az egyik fejdíszét egy már meglévő totemoszlopra, hogy azt magának követelje; az utóbbi esetben ezt a lapkát maga elé rakja, és a soron következő falupaklit (ha van ilyen) megdönti, hogy az elérhetővé váljon a játékhoz.

Miután mind a hat póznát elfoglalták, a játékosok a lapkáikon lévő szabályok alapján összeszámolják pontjaikat, például állatbőrönként 3 pontot kapnak az összes póznájukon, vagy a legmagasabb póznájukért 2 pontot kapnak darabonként. A legmagasabb pontszámmal rendelkező játékos nyer.

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Wakanda
  • Verzió: Többnyelvű kiadás
  • Megjelenés éve: 2014
  • Kiadó: Blue Orange (EU)
  • Nyelv: Angol,, Holland, Francia, Német, Olasz, Portugál, Spanyol (Nyelvfüggetlen játék! Csak a dobozon, valamint a játékszabályban található nyelvfüggő tartalom!)
  • Játékszabály nyelve: Angol,, Holland, Francia, Német, Olasz, Portugál, Spanyol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol,, Holland, Francia, Német, Olasz, Portugál, Spanyol
  • Dobozméret: 20cm x 20cm x 4cm
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu