Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ctrl
5.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Ctrl

5.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

- Nyelvfüggetlen társasjáték, ANGOL kiadás (*Alíznak köszönhetően a magyar nyelvű játékszabály letölthető IDE KATTINTVA!)

- A társasjáték mellé, Magyar nyelvű (digitális nyomdában készült) nyomtatott, rajongói játékszabályt biztosítunk!

- 2-4 játékos részére

- 7+ éves kortól

- 20 perc átlagos játékidő

- Könnyű játék (1/5 komplexitás)


Leírás

A Ctrl játékban a játékosok megpróbálnak elfoglalni egy kockát úgy, hogy színes blokkjaikkal átkúsznak rajta, lehetőleg úgy, hogy közben a többi játékos blokkjait is eltakarják.
Részletesebben: egy 3×3×3-as kockával kezdesz, amelybe minden játékos szinéből egy-egy tégla van berakva a kockába. (Kétfős játék esetén mindketten 2 színt irányítotok.)  Minden játékosnak van egy, a színével megegyező színű zászlója, amely kilóg a blokkjából. Egy fordulóban a játékos eltávolítja a zászlóját az aktuális helyéről, hozzáad egy kockát a saját színéből bármelyik blokkjának oldalához (ahol ilyen lépés lehetséges), majd "növeszti" a színét úgy, hogy az imént hozzáadott blokkjától egyenes vonalban hozzáad két kockát, szükség esetén a sarkokba kúszva és más játékosok blokkjait takarva. A forduló befejezéseként helyezd el a zászlódat az egyik utolsó blokkodba, ideális esetben blokkolva ezzel azt a helyet, ahol valaki más is szeretne áthaladni, miközben megőrizve a jövőbeli területet. Miután az összes blokkot elhelyezted, összeadod a pontszámodat úgy, hogy mind a négy környező oldalról, valamint felülről is megnézed az építményt, és megszámolod a színed minden egyes látható, blokkolatlan négyzetét. Így ha egy blokkot magasan helyezel el a kockán, akkor esetleg 5 pontot kaphatsz érte, mivel minden oldalról és a tetejéről is látható lesz. Mássz magasra, és akadályozd meg, hogy mások blokkoljanak téged!

Youtube videók

Technikai Adatok

  • Megnevezés: Ctrl
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2020
  • Kiadó: Pandasaurus games
  • Nyelv: Angol (Nyelvfüggetlen játék! Csak a dobozon, valamint a játékszabályban található nyelvfüggő tartalom!)
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol, Magyar
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu