Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gloom - 2. kiadás (+ Promókártya)
10.790 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Gloom - 2. kiadás (+ Promókártya)

10.790 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

- Nyelvfüggő játék, ANGOL kiadás.

- A játék mellé ajándék Gloom The Looking Glass Promó kártyát is adunk!

- 2-5 játékos részére

- 13+ éves kortól

- 60 perc átlagos játékidő

-Könnyű játék (1,6/5 komplexitás)


Leírás

A Gloom világa egy szomorú és kegyetlen hely. Az ég szürke, a tea hideg, és minden sarkon egy újabb tragédia leselkedik ránk. Adósság, betegség, bánat, fájdalom és veszett húsevő egerek falkái - amikor úgy tűnik, hogy a dolgok már nem lehetnek rosszabbak, akkor mégis azok lesznek. De egyesek szerint a túlvilági jutalom az életben elszenvedett szenvedésen alapul. Ha ez így van, akkor talán még van remény - ha nem is ebben a világban, de a túlvilági békében.

A Gloom kártyajátékban egy furcsa család sorsát irányíthatod, amely egy rakás szerencsétlen és embergyűlölő különc családból áll. A játék célja szomorú, de egyszerű: azt akarod, hogy karaktereid a lehető legnagyobb tragédiákat szenvedjék el, mielőtt a halál jól megérdemelt nyugalmába távoznának. Olyan szörnyű szerencsétlenségeket fogsz kijátszani a saját karaktereidre, mint a Pudlik által üldözött vagy a Törpék által kigúnyolt, hogy csökkentsd az önértékelési pontszámukat, miközben megpróbálod az ellenfelek karaktereit házasságokkal és más boldog eseményekkel felvidítani, amelyekkel pozitív pontokat halmozhatsz fel. Az a játékos nyer, akinek a legalacsonyabb a teljes Családi értéke.

Az átlátszó műanyag kártyákra nyomtatott Gloom innovatív dizájnja a neves RPG-szerző, Keith Baker nevéhez fűződik. Több módosítókártya is kijátszható ugyanazon karakterkártya tetején; mivel a kártyák átlátszóak, a korábban kijátszott módosítókártyák elemei vagy átlátszanak, vagy a felettük kijátszottak eltakarják őket. Azonnal és könnyen megtudhatod minden karakter értékét, függetlenül attól, hogy hány módosítójuk van. Ezt a játékot látnod kell (át), hogy elhidd!

Youtube videók

Technikai adatok

  • Megnevezés: Gloom (second edition)
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2014
  • Kiadó: Atlas Games
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol
  • BGG link: LINK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu