Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Volfyirion - Dragon Miniature
8.790 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
Tabula Games

Volfyirion - Dragon Miniature

8.790 Ft
Menny.:db
Minimális szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Volfyirion - Dragon Miniature, a Mysthea, valamint a Misthea: The Fall társasjátékhoz is használható "miniature" kiegészítő

A kiegészítő, a miniatűrön kívül kiegészítő kártyákat tartalmaz a Mysthea, valamint az Icaion társasjátékokhoz, illetve maga a mini is használható az említett játékokban!


 

Leírás

A Volfyirion sárkány miniatűrje kiegészítőként használható mind a Mysthea mind a Mysthea: The Fall társasjátékhoz is.
A MYSTHEA játékban: A szörnykártyája az első korszakból kerül felfedésre, míg a sárkány miniatűr a térkép közepére kerül: ez megakadályozza a szigetek mozgását. Ha a viharkártyát kijátsszák, Volfyirion az éppen szembejövő sziget felé mozog, és megtámadja azt. A sárkány támadása közben minden játékosnak védekezniük szükséges. Minden játékoson maga dönti el, hogy szembeszáll-e nemezisével, vagy visszavonulást hirdet, és sorsára hagyja az ellenfeleket! Ha Volfyiriont nem győzik le, mindent elpusztít a szigeten. Csak azok a játékosok, akik bátorságukat bizonyítva szembeszállnak Volfyirionnal és legyőzik azt, képesek visszaszerezni a miniatűr alján elhelyezett öt Qoam-kristály egyikét. A kristályokat a kártyák hatásainak erősítésére lehet elkölteni. A szigeten található bajnokokat ezután elűzik, és Volfyirion befészkeli magát a szigetre. A korszak végéig semmilyen típusú egység nem léphet be oda. A következő korszak kezdetén a sárkány visszatér az öt sziget közepére, a játéktábla közepére, készen arra, hogy ismét megtámadjon egy másik szigetet!
A MYSTHEA: THE FALL játékban: A Mysthea társasjáték kombinálható az Icaion társasjátékkal, hogy létrehozzák Mysthea: The Fall társasjátékot, és Volfyirion döntő szerepet játszik a játék utolsó fejezetében. A Bukás után Icaion egyensúlyai helyrehozhatatlanul megtörtek. Ősi erők szabadultak el a kristályokból, vad energiák, amelyek a Henakoron keresztül áramlottak, és mindenütt rezonálni kezdtek. Ezen ősi energiák által megidézve Volfyirion e hatalmas erőtől elvakulva repült el Henakorba. A rettentő fenevad morgása hallatszik Icaion mélyén, mindenféle teremtményt a Város és az azt körülvevő kristály felé hívva. Volfyirion miniatűrje a térkép közepére kerül, és ebben a forgatókönyvben a Kolosszus helyébe lép. Néhány szabály más lesz, és a szokásos Mysthea: The Fall-tól eltérő kihívást vezet be. A végső cél a várost pusztító lények legyőzése és Volfyirion összes szilánkjának megszerzése.

Technikai adatok

  • Megnevezés:  Volfyirion - Dragon Miniature
  • Verzió: Angol kiadás
  • Megjelenés éve: 2019
  • Kiadó: Tabula Games
  • Nyelv: Angol
  • Játékszabály nyelve: Angol
  • Online elérhető játékszabályok: Angol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu